Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
van egy velem egykorú lány akit ismerek már több mint 10 éve eleinte nagyon jó barátságot ápoltam vele mivel mióta az eszemet tudom tetszik...amint bekerültünk iskolába én voltam a támasza mert hát ugye kicsik voltunk és én bátrabbnak bizonyultam az iskolával szemben mint ő hát velem ment mindenhova de amint nagyobbak lettünk ez a barátság egyre gyengébb lett nem beszéltünk egymással annyit inkább mások társaságát kerestük stb stb...de még utána is sok közös családi programok voltak mert a 2 család jó barátok 4 éve elmentem abból az iskolából ahol osztálytársak voltunk (az iskola hozzáállása miatt) és azóta nemigen tartom vele kapcsolatot ugyanakkor sokat gondolok rá évek óta de még sosem próbálkoztam be nála...nem azért mert félnék a visszautasítástól hanem mert régebben még nem voltak a lányokkal kapcsolatos vágyaim mert pici voltam amikor meg összeszedtem magamat és ráírtam idővel mindig kiderült hogy van barátja...pár hónap múlva megint írtam neki akkor még mindig volt barátja hogy most egy másik vagy ugyan az azt nem tudom nem is hiszem hogy számítana...de a lényeg mit csináljak a a lánynak aki évek óta tetszik van barátja? vegyem fel vele a kapcsolatot és várjam meg amig szakitanak? felejtesem el?2016. jan. 16. 17:21
1/1 anonim válasza:
Hát az attól függ. Ha elutasít de neked akkor is kell akkor jön az hogy veszel neki valamit aztán ez így megy nagyon sokáig. Elköltöd a pénzedet de a lány erre nem is figyel. Nem éri meg szerintem. Amúgy nekem is ugyan ez a story-m csak most megint egy osztályba járunk, de inkább rá se hederítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!