Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Már 2- lassan 3 éve tetszik egy nálam 1 évvel idősebb fiú. Egy iskolába és tagozatra járunk, de csak látásból ismerem, úgymond, mert eddig kb. 2-3 mondatnál többet nem beszéltünk. Tavaly, azaz nem az idei tanévben, hanem az az előttiben, amikor 8.-as voltam, bejelöltem ismerősnek és akkor ennyi volt. Aztán, elhatároztam, hogy majd köszönök neki a folyosón (nálam ez nagy lépésnek számít/ott), de pont akkor jött, mikor ezt ecseteltem a barátnőimnek, és nagyon meglepődtem, hogy ott van velem szemben, és egy megilletődött, ,,magas C-s" sziát kapott üdvözlés gyanánt, amire elég furán reagált, olyan okéééé sziával, amin amúgy nem csodálkozom.:D Ezek után inkább nem próbálkoztam újabb köszönéssel, kezdtem elfelejteni, vagyis nem ,,rajongtam" érte, volt, hogy más tetszett, meg, de senkivel sem jártam, mindig csak ez a tipikus lányos rajongás volt. Aztán idén (azaz 9.-ben) megint jött a fellángolás, áhítoztam utána, de persze most sem léptem. Ő tipikusan az a fiú, aki lájkolja azoknak a lányoknak a képeit, akik tetszenek neki (vagyis gondoltam én), ilyesmi, és általában sok lánynak lájkolja is a képeit. Kivétel persze én voltam, tehát elkönyveltem, hogy nem vagyok az este, nem tetszem neki, stb. Év közben volt, hogy nem érdekelt, elfelejtettem, már tetszett (még mindig csak a szokásos rajongás) volt, hogy odáig voltam érte, s ezek váltakoztak. Egyszer volt, hogy a büfében bénáztam és segített, de irtó ciki volt, szóval na. Aztán, egy újabb ,,meghalokérteroham" során elhatároztam, hogy na, most majd én írok neki. Írtam is egy Szia:D-t. Izgatottan vártam a választ, de egy sima sziával elintézte.. tudom, ez nagyon bután hangzik, de nem írt semmi mosolygóst, semmit, és ez engem nagyon zavart, mert, ha én örülök annak, hogy valaki írt, akkor odda biggyesztem azt a fejecskét. Hát ő nem tette, így ismét konstatáltam, hogy nem tetszem neki. Azonban időközben az összes feltöltött képemet lájkolja. Mert oké, sok lánynak lájkolja, de régen az enyémekre nem nyomott tetsziket. Most pedig, a nyáron találkoztam egy fiúval, akivel smároltam is a koncerten, ahol megismertem (tisztában vagyok ezzel is, hogy milyen gáz, szóval ezt most nem kell ecsetelni),de utána, sem azóta nem beszéltünk, minden olyan, mint előtt, mint mikor nem ismertük egymást, azonban pár hát erejéig ő töltötte ki az odavagyokérte szerepet. Kezdtem elfelejteni, ismét a ,,főszereplőfiúval" álmodtam, s megint odavagyok érte. Szóval nem értem. Fiúk, ilyenkor mi van? Illetve normálisak ezek a mindig más tetszik dolgok?:D Mennyire nem vagyok normális? Köszönöm annak, aki végigtudta ezt olvasni és előre is köszönöm szépen a válaszokat!:D2015. aug. 20. 00:00
1/13 anonim válasza:
Kicsi vagy még. A lájk pedig csak illemből megy, vagy ha te is lájkoltad a képét akkor visszakaptad.
2/13 anonim válasza:
Én nemszeretem azokat a lányokat akik nem tudják eldönteni ki tetszik ha van egy jobb akkor át mennek ahoz és utána ha már nincs visszamennek a régebbihez...ezektől inkább undorodok de ha félre ismertelek ebből a kis szövegből bocsi de ebböl a kis storyból nem lettél a kedvencem :)
3/13 A kérdező kommentje:
Nem lájkoltam.:D
2015. aug. 20. 00:10
4/13 A kérdező kommentje:
Kettes:D nem vagyok ilyen ugrálgatós típus, csak, ha nem jön össze egy fiúval, akkor azért nem ragadok le nála. (Amúgy tudom, hogy kezdeményezni kellene, és összejönne, de rettenetesen félek a visszautasítástól) Amúgy meg egyik fiú sem úgy tetszik, hogy belső, és én most szerelmes vagyok, hanem inkább külső. Szóval nem vagyok az a mindenki tetszik :D
2015. aug. 20. 00:14
5/13 anonim válasza:
2 es vagyok. mostmár értem most konkrétan leirtad hogy te nem a belsőtől leszel szerelmes hanem a külsőtől najo...
6/13 A kérdező kommentje:
Nem, én konkrétan leírtam, hogy még nem voltam szerelmes, és ezek a fiúk, vagy fiú, akiről beszéltem, nem ismerem, csak külsőre megtetszett, de nem léptem, hogy meg tudjuk ismerni egymást és ő sem, mert miért lépne? Erre mondtam, hogy amúgy több olyan fiú is van, aki szerintem jól néz ki, de nem táplálok irántuk semmiféle érzelmet, mert nem ismerem őket, szimplán jól néznek ki. Érted?:D
2015. aug. 20. 00:25
7/13 anonim válasza:
Szerintem erről fiúként kevesebbet tudunk mondani. Mindenképpen érdekes a történeted, kicsit össze vagy zavarodva, az látszik. De mi nem tudhatjuk, hogy mit érzel.
El kell döntened, hogy akkor lépsz-e még a "főszereplővel" szemben. Ha nem, akkor más fiú is lehet, csak akkor tényleg úgy, hogy tudd is szeretni és ne csak a "főszereplő" után epekedj.
8/13 anonim válasza:
Mindig is tudtam, hogy a női fejek zavarosak! De ennyire......😁😁😁
14/F
9/13 A kérdező kommentje:
# 7 Köszönöm szépen a tanácsot!:)
# 8 hahaha, de vicces:D
2015. aug. 20. 01:38
10/13 anonim válasza:
Talán a srácot egy kicsit sokkolhatta a dolgok történése veled kapcsolatban. Nem teljesen tudom a helyzetbe beleélni magam így lehet hogy hiteltelen választ adok ezért előre is bocsi! Magamból indulok ki... Alapból nem vagyok egy nagy chat-er (tudod mint gamer) tehat nem nagyon szoktam én se ilyen mosolygós fejeket pakolni (ide meg az elozohoz is illet volna) ezzel csak azt akarom bemutatni hogy attól hogy te még nem kaptál válasz üzenetbe ilyet nem lehet kizáró ok most gondolj bele ráirtál a srácra neki is bejössz de amint vissza ír te kb lecsapod a telefont... Én biztosan elégé meg lennék keveredve ami meg a köszönést illeti az se egy hű de nagy jel tudod hányan köszönnek rám a suliba lányok? Lila gőzöm sincs... Próbálj meg egyértelműbb lenni a késöbbiek folyamán hogy tudja a srác és vegye a lapot hogy mi a helyzet akkor majd el lehet dönteni hogy tényleg nem jössz be neki vagy pedig te siklottál el dolgok felett. Kitartást kedves kérdező! 15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!