Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok senkit? :' (

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok senkit? :' (

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy eléggé szeretethiányos vagyok monstanában, szüleim közt is nagy a feszültség, ég kéne egy barátnő, akivel kicsit ki tudok szakadni az unalmas életemből. De sajnos fokozottan igaz rám az a szabály, hogy "vagy esélytelen, vwgy foglalt, esetleg mindkettő".

Alapvetően csajozni sem nagyon tudok, szóval ezt kéne először elsajátítani. Csak sajnos nem találok senkit...

15/F

2016. jan. 15. 00:06
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ha unod magad próbálj ki vmi sportot, vagy keress elfoglaltságot.Szerintem ez még fiatal kor a kapcsolathoz.

14l

2016. jan. 15. 00:08
 2/7 anonim ***** válasza:
15 evesen mar azert lehet kapcsolata az embernek mert elég komoly hozzá de tartóshoz meg komolyodni kell... sose sírj a csajok után mert megerzik hogy gyenge vagy es elkerulnek légy erős legyen tekintelyed akire fel tudnak nézni es sokkal több esélyed ;) csajozni meg nem nehéz nezd meg minden idiotának sikerül :D mondasz neki par szép mondatot és sínen vagy találni valakit akinek őszintén tudod ezeket mondani az a nehezebb dolog 16/F
2016. jan. 15. 00:34
 3/7 anonim ***** válasza:
énse nyugi :D
2016. jan. 15. 05:56
 4/7 anonim ***** válasza:
egy barátnőtől nem lesz kevésbé unalmas vagy szánalmas az életed. Aki egyedül nem képes élhető életet teremteni magának, az ne akarjon párkapcsolatot, mert senkinek nem kell egy kolonc.
2016. jan. 15. 08:08
 5/7 anonim ***** válasza:
#4! Ezt én sem mondhattam volna szebben! :)
2016. jan. 15. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
A 14 éves csajszival értek eggyet! Sportolj! Ha sportolsz találj más fajtaát is... azzal nem oldod meg a problémád hogy itt sírsz! Ez inkább taszító! Majd a csajszi jön magától ;) 18/F akinek még nem volt barátnője mégsem sír itt mint egy plázapcsahogy letört a körme...
2016. jan. 15. 15:48
 7/7 Vlagyimir Rosztov ***** válasza:
En is ebben a helyzetben vagyok...15/F csak en mar a halal fele kandikalok a szeretethiany miatt...
2016. júl. 27. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!