Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy már soha többet nem akarok senkit sem? 14/F (Többi lent)
Nem is akarok semmi szexet.. Mondtam, az a csaj r..banc. Az egész sulin végigment már, azaz lefeküdt egy s mással.
Én sem akartam tapizni meg ilyenek, de hát..
Én csak egy olyan kapcsolatot szeretnék, amiben semmi átvágás nincs, őszintén szeretjük egymást. De lassacskán kezdem azt hinni, sőt, az is hiszem, hogy azért nem találok senkit, mert mindenki kezd elk*rvásodni. Már bocsánat a kifejezésért..
De te nem ismered az osztálytársaimat:)
Az összes egy idióta.. Ha velük mennék el valahova, akkor csak engem cukkolnának mert hozzámertem szólni egy csajhoz. Suliban is ezt csinálják. Ezért várom már a ballagást. Nem tudom már mit csináljak velük, de le is tojom igazából. Nincs életük egyszerűen, és ők ilyen #egybecsapat. Szóval offos utolsó, amit írtál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!