Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pityesz93 kérdése:
Miért nem találok senkit? Miért nem akarnak velem lesrác vagnni?
Figyelt kérdés
Tudom, elég "gyakori" ez a kérdés, de egyszerüen nem értem miért nem érdeklem azokat a lányokat akik tetszenek.Mondták már h helyes vagyok de azok tőlem mesze vannak.Próbáltam kimuzdulni,munkahelyen körül nézni, de aki tetszik az tojik rám ><, Szüleim azt mondják gáz vagyok mert 22évesen nincs barátnőm, (öcsémnek, növéremnek van).Normális odaadó srác vagyok, talán ez a bajj,...2015. okt. 10. 07:55
1/3 A kérdező kommentje:
bocsi a 2. részben " miért nem akarnak velem lenni" lenne a kérdés.
2015. okt. 10. 07:57
2/3 anonim válasza:
Hát. Kicsit furi hogy 22 èvesen mèg nem volt barátnőd, de ez egy jó dolog is, mert ebből látszik hogy rendes vagy, meg nem állsz le mindenkivel, hanem csak azzal akivel komolyabban is terveznèd. Akik meg visszautasítottak így jártak. Azokat nem èrdemled meg. Ès ne fèlj, előbb utóbb biztos megtalálod a tökèletes lányt:)
3/3 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam h nem volt, csak h nincs, de nem is mostanában volt kb 2 éve volt utolsó de azt nem is mondanám kapcsolatnak mert táv kapcsolat és semmi nem volt, 5 éve volt azelött :/ nem igazán akar jönni az a lány akit mondasz sajnos.
2015. okt. 10. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!