Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még a világon olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még a világon olyan helyes fiú aki harcol egy lányért?

Figyelt kérdés
Nem bántásból írom csak az utóbbi időben azt vettem észre h a legtöbb helyes fiú nem harcol a lányért.A legtönn ilyen fiú 1-2 napig foglalkozik a lánnyal aztán meg leszarja telibe.Miért van ez így?

2016. jan. 14. 16:28
1 2 3
 21/27 Dompi_96 válasza:
100%

nem tudom, hogy miért van ez. de biztosíthatlak róla hogy de igen vannak csak az a leg nagyobb probléma hogy ezek a fiuk találkoznak ugyan ilyen lányokkal és ez miatt el veszítik a "hitüket" és bátortalanak vagy csak simán bele sz**ak (az ilyen fiút nem úgy találod meg hogy pl: suliban a leg hangosabb, leg bátrabb, leg merészebb mert ezek 70-80 o/0 hogy egy szemét lesz)

Ha engem kérdezel, az a "rendes" fiu aki akkor is kedveskedik fiúnak / lánynak ha nincs semmi mögöttes tartalom (attól boldog ha azt a bizonyos valakit boldognak látja)

2016. márc. 22. 12:24
 22/27 anonim ***** válasza:

Én nem harcolok azért, hogy valaki szeressen.

Mit érek vele? Lesz egy barátnőm, aki abba szeret bele, hogy harcoltam? Ugyan már.

Nekem inkább egy olyan barátnő kell, aki önmagamért szeret, és akit önmagáért szerethetek. Mi értelme van, ha valaki az alakításomba szeret bele? Arról nem is beszélve, hogy majd ha valaki "jobban harcol", akkor egyszerűen lecserél, mert az ő alakítása jobban tetszik?

Ez nem párkapcsolat.

Félreértés ne essék, ez nem azt jelenti, hogy ne foglalkoznék a lánnyal! Akit szeretek, azért bármit megteszek, és hónapokkal, évekkel később is ugyanúgy szeretem.

2016. márc. 22. 14:24
 23/27 Thomika20 ***** válasza:
100%

Nem, mert tönkre teszik őket az olyan idióta pi.csák, mint ti, hogy azt keresik, hogy ki a jobb, összejönnek egy sráccal, közbe meg más srácok nyalják a fülét a képeken.

Szép REAL Világ.

2016. márc. 22. 15:57
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
A helyesek nem igazán. A kevésbé helyeseket meg mindenki lesz_rja magasról. Ez 2016...
2016. jún. 1. 22:08
 25/27 anonim ***** válasza:
Olyan vagyok, akit szinte senki sem ismer a suliban, nem is nagyon láttak, de nem is nagyon mozdultam ki a teremből. És mégis olyan vagyok, hogy bármit megtennék egy lányért. Nem érdekel, hogy ki mit gondol. Nem beszéltem vele több, mint 1 éve. Akkor kellemetlen helyzetbe hoztam a telefonálásunkkal. Azóta azért nem írtam neki, mert hátha boldog, jó és stabil az élete. Az enyém nem az, de az övé fontosabb is az enyémnél. Nem is tudok csajozni, mert ha csak erre gondolok, teljesen sz.rnak érzem magamat és úgy érzem mindig, hogy nála nem is lesz jobb személy, nagyobb meglepetés, csodásabb ajándék az életemben! Ha beszélhetnék vele és lenne egy srác az életében, akkor is segítenék, mert boldognak láthatnám és tudná, hogy rám számíthat. Rettentően hiányzik, ő jár a fejemben elsőként és utolsóként is minden nap. Ha visszatekerhetném az időt és semmissé tehetném azt, kapásból megtenném, nem érdekelne, hogy mi lenne most a jelenben, hogy min mennék keresztül! Csak mellettem lehetne és a csodás szemébe nézhetnék, miközben rám mosolyogna. 20/f
2016. jún. 2. 00:38
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Van csak fogyóban vagyunk... mert lassan nincs értelme mert nincs aki értékelje...
2016. jún. 2. 14:56
 27/27 anonim ***** válasza:

Azért nincs ilyen, mert sok olyan lány van manapság akik azzal szórakoznak, hogy húzzák a fiúk agyát.

Elérik, hogy bókoljanak nekik, segítsenek nekik, de mikor nekik is valamit adni kéne akkor kifogásokkal kezdenek el jönni.

Ez a fiúk számára idegesítő és unalmas is már egyben.

Mivel a lányok nem játszanak nyilt lapokkal.

Ha egyik nap kedves egy fiúval egy lány az semmit nem jelent csak akkor , ha ez a dolog hosszú ideig fent van tartva.

Ha korrekt vagy veled is korrekt lesz a fiú, csak őszintén kell beszélned vele.

2018. nov. 18. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!