Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még értelmes helyes pasik ezen a világon?
Nem, én nem vagyok az legalábbis, őszinte voltam.
Értelmes vagyok, de magamat nem tartom helyesnek. Az más kérdés, hogy lányok illettek már a helyes jelzővel is többek között. De hidd el, ronda vagyok. Még mielőtt valaki privátot írna véletlen! :D
2.válaszoló, ez aranyos :):D
Szerintem rosszul állsz a dolgokhoz.
Az én helyes pasimat mindenki csak egy buta nőcsábásznak nézte előttem. Eleinte én is. Aztán megismertem közelebbről, és kiderült, hogy nagyon okos srác, csak az élete, múltja sodorta oda, ahol most tart (szakmunkás iskola).
Kijelenthetem, hogy ő értelmes, és nagyon helyes pasi! Csak hát ő már foglalt.:P De ezzel azt akartam mondani, hogy adni kell az olyan srácoknak is esélyt, akik elsőre nem tűnnek túl értelmesnek. Nem azt mondom, hogy járj velük, hanem hogy ismerd meg őket közelebbről, és ha rájössz, hogy tényleg nem értelmetlenek, akkor nyugodt szívvel nyilváníthatod ki, hogy nincs ilyen pasi.
7.-dik vagyok, elírtam a végét, de remélem érthető a lényege azért.:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!