Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még értelmes helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még értelmes helyes pasik ezen a világon?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 00:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

rohadt okos vagyok, jófej, mindenkivel kedves, közvetlen, önzetlen. (most így nagyképűnek hangzik, de igazából nem vagyok ilyen rossz ember)

Mindezek mellett alacsony, és túlsúlyos

Csajoknál így semmi esélyem.

ilyen az élet

19F

2012. máj. 26. 01:14
 12/31 anonim ***** válasza:
járj nyitott szemmel és biztos találsz egyet
2012. máj. 26. 01:16
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

ma 01:14

Pacsi, tesó!

Én meg alacsony, vékony. HÁt így sem tolonganak értem a szép lányok. De egy-két csúnyábbal már smároltam legalább.

De azóta is bánom, nem iszok annyit többet.

2012. máj. 26. 01:18
 14/31 anonim ***** válasza:
Nem, nincsenek, csak szín tiszta elmebeteg bagázs van a világon! 21/F
2012. máj. 26. 01:19
 15/31 anonim ***** válasza:

Van pár ilyen férfiismerősöm.

De az ilyen kérdésektől-ugye van ilyen pasik helyett, lányos verzióban is-na ezektől rosszul vagyok.

Több milliárd ember nyüzsög a Földön, csak találsz egyet. Hm?:)

2012. máj. 26. 01:19
 16/31 anonim ***** válasza:
80%
Dik Én is szakmunkás vagyok:D Hogy okos vagyok e, hááát, folyton képezem magam könyv stb kicsit másnak érzem magam, az a "baj" a többi korombelitől. Érdekes lelki világom van, ugyanakkor szeretek edzeni stb,Minap ránéztem a Rambo poszterra, és izomkolosszus akarok lenni, ezt nem a másoknak való megfelelés, tetszés céljából... így érezném jól magam... ezt szeretném csinálni:). Ha van vmi, amibe bele akarsz kezdeni, tedd meg az első lépést, és higyj benne... 2 ember van, az egyik, aki szenvedéllyel éli le az életét, és az, aki szenvedély nélkül ez utóbbi boldogtalanul hal meg... egyébként a lelki világomt ez a zene is tükrözi, de persze szeretem a techno stb zenéket is http://www.youtube.com/watch?v=Qgm2t6o6LZ8 hátha tetszik valakinek:)
2012. máj. 26. 01:20
 17/31 anonim ***** válasza:
jaj xD rossz a link http://www.youtube.com/watch?v=Dk-6AliX7so az a kocsi sem holnap lesz meg xD
2012. máj. 26. 01:23
 18/31 anonim ***** válasza:

ma 01:18

Akkor miért nem adjátok lejjebb? Nem egy jobbképű haverom mások által ducinak, rondának tituált csajjal jött össze-a csajok amúgy helyesek, értelmesek csak nem retusbabák...

Érdekes, hogy a legtöbb srác, aki fikázza mások barátnőit, vagy úgy általában a nők külsejét, komplexusos szerencsétlen.

2012. máj. 26. 01:23
 19/31 anonim ***** válasza:
Rapesz egy jó ember.
2012. máj. 26. 01:24
 20/31 anonim ***** válasza:

Igen, pl. én, de viszont én a kukira bukom szóval ez most nem jön össze.

SP voltam sziasztok!

2012. máj. 26. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!