Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még értelmes helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még értelmes helyes pasik ezen a világon?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 00:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

ma 01:23

Én nem fikázom. Csak leírtam, hogy nekem nem tetsző, nem vonzó. Most mit vagy felháborodva?!

Meg mi ez a baromság, hogy adjak lejjebb?!

Épp ez lett az eredménye, ahogy már írtam egy ronda, kövér lánnyal smároltam és még inkább rájöttem, hogy ami nem megy azt nem szabad erőltetni!

Ez nem választás kérdése, hogy ki a vonzó a számunkra, hanem kémia. Nekem mindig is a vékony, egészséges lányok fognak bejönni és kész!

Én inkább élek egyedül, mint egy kényszer kapcsolatban olyannak, akitől hányingerem van!

Fogyjatok le szépen duci, kövér lányok, mert a testmozgás egyészséges és nagyon hasznos dolog!

VAgy ne rinyáljatok feleslegesen!

2012. máj. 26. 01:39
 22/31 anonim ***** válasza:

én?

értelmes? so-so

helyes? úgy tűnik

kedves? aha

kemény jellem? nem annyira

kemény test? alakul :P

Barátnőm volt? nem, de érdeklődnek mostanság

Faxfejeket jobban szeretik a csajok, de olyan lettem amilyen, ebből kell gazdálkodni

F18

2012. máj. 26. 02:22
 23/31 anonim ***** válasza:
36%
én értelmes vagyok de nem helyes, de nem érdekel mert van barátnőm aki imád, a többi nagyigényű p*csa akinek meg a külső számít leszophat :D
2012. máj. 26. 03:21
 24/31 anonim ***** válasza:
Nem esett le hogy hogy jutottunk idáig, de szerintem sincs sok értelme olyan lánnyal járni aki nem tetszik. Mondjuk nálam az ilyen lányok elég széles skálán mozognak, és a plázakacsák pl. be sem jönnek. :)
2012. máj. 26. 08:43
 25/31 anonim ***** válasza:

Igen, ott van Lézer Jani fiacskája, aki, ha az euroárfolyam is kellően magas marad, akkor jó parti lehet a lányos anyák körében köszönhetően az eurokötvényeinek.

Javaslom költözz le Hódmezővásárhelyre és környékezd meg őt :D

2012. máj. 26. 09:20
 26/31 anonim ***** válasza:

A lejjebb adás nem csak azt jelenti, hogy ronda, taszító egyénekkel ismerkedsz, de gondolom ezerszer elolvastad az ilyen válaszaimat és törölted azonnal az agyadból, hogy neked legyen igazad.

És vannak ilyen férfiak. Ismerkedj, adj időt magadnak, neki, utána bármi lehet! A kémia se mindig rögtön alakul ki.

2012. máj. 26. 10:54
 27/31 anonim ***** válasza:
nyugi, nincsenek nagy elvárásaid. én is keresnék értelmes pasit, a helyesség nem lényeg, a belső annál inkább... Nyugi előbb utóbb úgyis megtalálod 20/n
2012. máj. 26. 11:02
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem értem minek keresel értelmes és helyes pasit, ha a bunkó f@szagyerek lesz a befutó a helyessel szemben... Hiába viselkedek normálisan a csajokkal és hiába mondják azt hogy így meg úgy vagyok helyes, egyszerűen eddig csak játszottak... Talán a korosztályommal van a baj mert még nem nőttek fel az érett és felelőségteljes gondolkodáshoz:S ám ha kell kép írj privit( de elsőre tuti azt fogod gondolni hogy valahonnan a googleről van:P)
2012. máj. 26. 11:05
 29/31 anonim ***** válasza:

Hogyan gondolhatják magukat teljes, értékes, értelmes embernek azok, akik nem képesek elfogadni magukat, vagy tenni az ellen, ami miatt nincsen önbizalmuk?

Ez azt jelenti, hogy ti sem hiszitek el, hogy értékes, mások számára érdekes emberek lehettek. Nem értem ezt a felfogást, miért jobb nyavalyogni, mint cselekedni, és esetleg változni? Vagy ne adj isten elfogadni magad, és hozzád illő párt keresni?

21/F

2012. máj. 26. 17:20
 30/31 anonim ***** válasza:
Van egy "mondás" miszerint: A Körülményeiden változtathatsz, de önmagadon SOHA!
2012. máj. 26. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!