Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még értelmes helyes pasik ezen a világon?
ma 01:23
Én nem fikázom. Csak leírtam, hogy nekem nem tetsző, nem vonzó. Most mit vagy felháborodva?!
Meg mi ez a baromság, hogy adjak lejjebb?!
Épp ez lett az eredménye, ahogy már írtam egy ronda, kövér lánnyal smároltam és még inkább rájöttem, hogy ami nem megy azt nem szabad erőltetni!
Ez nem választás kérdése, hogy ki a vonzó a számunkra, hanem kémia. Nekem mindig is a vékony, egészséges lányok fognak bejönni és kész!
Én inkább élek egyedül, mint egy kényszer kapcsolatban olyannak, akitől hányingerem van!
Fogyjatok le szépen duci, kövér lányok, mert a testmozgás egyészséges és nagyon hasznos dolog!
VAgy ne rinyáljatok feleslegesen!
én?
értelmes? so-so
helyes? úgy tűnik
kedves? aha
kemény jellem? nem annyira
kemény test? alakul :P
Barátnőm volt? nem, de érdeklődnek mostanság
Faxfejeket jobban szeretik a csajok, de olyan lettem amilyen, ebből kell gazdálkodni
F18
Igen, ott van Lézer Jani fiacskája, aki, ha az euroárfolyam is kellően magas marad, akkor jó parti lehet a lányos anyák körében köszönhetően az eurokötvényeinek.
Javaslom költözz le Hódmezővásárhelyre és környékezd meg őt :D
A lejjebb adás nem csak azt jelenti, hogy ronda, taszító egyénekkel ismerkedsz, de gondolom ezerszer elolvastad az ilyen válaszaimat és törölted azonnal az agyadból, hogy neked legyen igazad.
És vannak ilyen férfiak. Ismerkedj, adj időt magadnak, neki, utána bármi lehet! A kémia se mindig rögtön alakul ki.
Hogyan gondolhatják magukat teljes, értékes, értelmes embernek azok, akik nem képesek elfogadni magukat, vagy tenni az ellen, ami miatt nincsen önbizalmuk?
Ez azt jelenti, hogy ti sem hiszitek el, hogy értékes, mások számára érdekes emberek lehettek. Nem értem ezt a felfogást, miért jobb nyavalyogni, mint cselekedni, és esetleg változni? Vagy ne adj isten elfogadni magad, és hozzád illő párt keresni?
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!