Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még a világon olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még a világon olyan helyes fiú aki harcol egy lányért?

Figyelt kérdés
Nem bántásból írom csak az utóbbi időben azt vettem észre h a legtöbb helyes fiú nem harcol a lányért.A legtönn ilyen fiú 1-2 napig foglalkozik a lánnyal aztán meg leszarja telibe.Miért van ez így?

2016. jan. 14. 16:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Van, csak lehet, hogy nem olyan "helyes", mint az, akinek te nem kellettél, mert nem akart komolyan foglalkozni veled, hiszen mivel helyes, majd megkap mást.

Te meg hülyére veszed magadat is, mert amíg a "helyes" fiú után sírsz, aki harcolna érted fel fogja adni, mert te nem foglalkozol vele, és nem látsz tovább az orrodnál.

2016. jan. 14. 17:27
 12/27 anonim ***** válasza:
37%

Te nem harcról beszélsz,hanem törődésről kérdező. Tudod,az általad említett eset akkor áll fenn,ha nem szerelmes a srác.

Ez k*baszott tudálékosra sikeredett :D

15/F

2016. jan. 14. 17:30
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell ahhoz helyesnek lennie, hogy harcoljon/ne harcoljon? Nem ettől függ.

A legtöbb ilyen fiú valószínűleg azért nem foglalkozik tovább 1-2 napnál a lánnyal, mert megteheti, hiszen helyes, és jön más naív kislány, aki nyálcsorgatva veti majd rá magát.

Én nem vagyok helyes, de tudnék harcolni egy lányért, egy bizonyos szintig. Mert ha ő nem mutat semmi érdeklődést, akkor minek? Ha egy lány akar kapcsolatot, akkor ne csak a srác küzdjön a kapcsolatért, mert elvileg a lány is ugyanakkora részt foglal el egy kapcsolatban, mint a srác. Ha egy ember akar valamit, akkor tegyen érte.

2016. jan. 14. 18:49
 14/27 anonim válasza:
Én is az a harcolós típus vagyok, néha még a reménytelen dolgok után is próbálnék. Sajnos manapság viszont egyre kevesebben vagyunk mi kitartó normálisak, elfajzottak azok akiknek egy lány csak a szex miatt kell mintsem azért hogy tényleg szeressék, tiszteljék őket és vigyázzanak rájuk. Harcolnék én is, ha lenne miért, de sajnos senkinek sem jövök be, inkább az ecsetek. 17/f
2016. jan. 14. 20:17
 15/27 anonim válasza:
nincs.
2016. jan. 22. 21:58
 16/27 anonim válasza:

a probléma az, kedves kérdező, hogy amíg odáig terjed az eszed, hogy frizura, meg bézbólsapi szerint válogatsz a retardált kisfiúk között, addig nem fog eljönni a pillanat az életedben soha, amikortól valódi nővé válsz

de majd talán megérted akkor, amikor már annak is örülni fogsz, ha "az érted harcoló" férfinak még legalább oldalt van egy kevés haja, és nem kórosan, csak kicsit van elhízva

2016. márc. 21. 23:27
 17/27 anonim ***** válasza:

Én azt tanultam meg, h ha harcolok akkor ő elkényelmesedik és nem tesz semmit értem.

Ezért igyekszem megtalálni az arany középutat, h mind2en ugyanannyit tudjuk beletenni a dologba.

2016. márc. 21. 23:47
 18/27 anonim válasza:
100%
én lányként mondom neked (17), hogy amíg egy srácot a külsője alapján ítélsz meg addig nemhogy a kegyeidért folyó harcra, de még egy őszinte szóra se számíts. Ahogy feltételezem te sem azt szeretnéd hogy mondjuk a mellméreted alapján ítéljenek meg (ami amúgy piszok dolog tőletek, srácok)
2016. márc. 22. 00:14
 19/27 anonim ***** válasza:
Mellméret? Esztétikus ha picit nagyobb, de nem fontos szerintem. Egy szép, sportos fenék annál inkább vonzó számomra, kedves utolsó. Viszont tartozhat bármilyen tökéletes külsőhöz egy unszimpatikus belső, és már nem is érdekel az egész.
2016. márc. 22. 07:11
 20/27 Thomika20 ***** válasza:
100%

Miért kell mindig a "helyes" fiú? Na látod, pont hogy ezért nem küzd ma már senki senkiért, mert egyfolytában az megy, hogy az összes csajnak helyes pasi kell.

Tudod, undorító ez a viselkedés. Azért mert tegyük fel szép vagy, attól még minden embert egyenlőnek kellene tekinteni és nem azt kellene keresni, hogy ki a helyes.

Addig amíg meg sem próbálod, hogy kevésbé helyes sráccal legyél, addig úgy sem fogod felfogni.

Én se küzdenék ma már senkiért, mert belefáradtam. Volt egy kapcsolatom, végig szenvedtem, küzdöttem a lányért, aztán szépen lelépett egy másikkal. Akit jobbnak vélt.

Azért nem küzdünk, mert nem éri meg. Amíg a saját, elfucserált, idióta trendeteket követitek. Nektek nem pasi kell, nektek az kell, hogy mások előtt felvágjatok, mert épp lehet kelletek valami agyhalott, izomagyú barom állatnak. :)

2016. márc. 22. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!