Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még a világon olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még a világon olyan helyes fiú aki harcol egy lányért?

Figyelt kérdés
Nem bántásból írom csak az utóbbi időben azt vettem észre h a legtöbb helyes fiú nem harcol a lányért.A legtönn ilyen fiú 1-2 napig foglalkozik a lánnyal aztán meg leszarja telibe.Miért van ez így?

2016. jan. 14. 16:28
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
én mindig is harcoltam azért aki tetszik és éreztem hogy kell nekem de egy ilyen komoly dolgot csak tiszta érzésekkel lehet :) 16/F
2016. jan. 14. 16:31
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Van. Csak sajnos ez attól függ, hogy milyen körökben mozogsz. Ha rossz helyen keresed, nem fogsz találni. Ha nem vagy elég jó lány, nem fog a szádba repülni a sült csirke. Tény, régebben több általad leírt férfi létezett. Manapság kevesebb van. És, amit írtál: Hát, az ilyen fiúk közel sem hasonlítanak a régiekhez, azon ritka fajtáhóz, amit te leírtál, ők csak ideiglenesen jók. Ameddig megkapják, amit akarnak. Nem pedig azért viselkednek rendesen, mert tisztelik a lányt.

Ha kérdésed van, esetleg beszélgetnél, írj nyugodtan!

2016. jan. 14. 16:34
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Van. Bár elég sokszor tapasztaltam azt, hogy semmi értelme küzdeni, úgyhogy lehet hamarosan abbahagyom a harcot...
2016. jan. 14. 16:37
 4/27 anonim válasza:
68%
Én harcolok egy lányért, egyszer már visszautasított. Lassan 1 éve udvarolok neki minden nap. :) 14/F
2016. jan. 14. 16:40
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy akkad, nem is egy.

De en meg ilyennel nem talakoztam, vagy lehet, hogy nalam tul nagya merce:D

17L

2016. jan. 14. 16:49
 6/27 anonim ***** válasza:
77%
én mindent megtennék egy lányért 16/F
2016. jan. 14. 16:55
 7/27 anonim ***** válasza:
ezt csak te látod így
2016. jan. 14. 16:58
 8/27 anonim válasza:
52%
Sajnos a mai világ ilyen. A legtöbb pasinak csak a szex kell és ha nem látja egyből, hogy a lány is benne volna akkor lelép. Ritka az akit valóban az érzelmek hajtanak nem pedig az érzések.
2016. jan. 14. 17:12
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Van pl én eddig ha kosarat kaptam leszartam a lányt utána vagy ha vetéjtárs volt akkor nem kezdtem behízelegni magam mert tudom hogy csak addig lenne amég meg nem kapom utána nem lennék vele annyira figyelmes... De most változott ... 18 éves fiú vagyok és egy 26 éves tanárnőt fűzök szinte semmmi sikerrel de most megjött a kedvem harcolni mert tudom megéri :3
2016. jan. 14. 17:17
 10/27 anonim ***** válasza:
harcolni ebbe a pacifista világba?
2016. jan. 14. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!