Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy fiú érzékeny és érzelmes?
Figyelt kérdés
Arra gondolnék hogy akár egy szomorú filmen is ereled a könnyem és sokszor nem birom ki. valamint nagyon mély érzéseim vannak ha valakit szeretek azt nagyon mindennél jobban valamint ha valakit utalok akkor azt nagyon...2016. jan. 13. 16:10
1/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem gaz.
Mondjuk ne a haverjaid elott sírj, de semmi gond azzal, ha érzelmes vagy :)
Hany eves vagy?
2/7 A kérdező kommentje:
16
2016. jan. 13. 16:21
3/7 anonim válasza:
Manapság minden gáz még az ha egy fiú normális és kedves. Nem ált be a sorba mindenki csak kihasználja...
4/7 anonim válasza:
Nem gaz. Bar en nem tudok mit kezdeni az ilyen emberekkel, mert en kisse rideg es erzeketlen vagyok (azok szamara, akik nem ismernek rendesen).
5/7 anonim válasza:
Nem gáz,sőt inkább aranyos ez szerintem. :)
6/7 anonim válasza:
Nem. Nekem ez kifejezetten tetszik, ha valaki ennyire kimutatja az érzéseit. :)
7/7 anonim válasza:
igen mert a levegőben van TANÚLTÁL KÉMIÁT?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!