Vannak itt érzékeny, melankólikus, érzelmes, szeretetéhes, ölelgetős, odabújós, ragaszkodó típusú lányok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nekem az ilyen lányok jönnek be, szeretem, ha egy lány sok ölelést, szeretet igényel, mert én szertek szeretet adni, persze időnként kapni is jól esik. Persze, csak olyan lányt tudok szeretgetni, aki szimpi személyiségre. :D2013. nov. 30. 22:19
1/10 anonim válasza:
én ilyen vagyok, de nem lennék az eseted, de nem a személyiségem miatt.
2/10 anonim válasza:
(szégyenlősen felteszi a kezét)
L
3/10 anonim válasza:
én pont ilyen vagyok hány éves vagy?
4/10 anonim válasza:
Hát, szerintem a külsővel kapcsolatos elvárásoknak nem felelnék meg, de persze. :)
5/10 anonim válasza:
Haver, máker vagy..egyből 4 jelentkező.
7/10 anonim válasza:
ha valamelyikőtök csak a kis túlsúlya miatt érzi ezt az önbizalomhiányt, az szóljon :D
F20
8/10 Nem mondod :D válasza:
ilyen vagyok, de nem vagyok az eseted, a külsőm miatt....nem súlyfeleslegről van szó....
10/10 Nem mondod :D válasza:
másfajta szépséghiba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!