Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne egy fiú kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne egy fiú kevésbé érzelmes, érzékeny? Nagyon gáz ez lányok előtt, ha megtudják?

Figyelt kérdés
Sajnos valamiért érzelmesebb, érzékenyebb voltam mindig is, mint a legtöbb fiú, szerintem még sok lányt is lepipálok ebben. Most is van, hogy sírni tudnék, mert olyan rossz egyedül, hogy nincs lány, aki szeretne, ráadásul összeveszteme egy lánnyal csúnyán, pedig ő pont olyan lánynak tűnt, akit kerestem már jó ideje, erre kiderült, hogy tévedtem, átvágott csúnyán és nem is érdekeltem igazából csak hülyített. Rossz, hogy már egy lányan sem lehet megbízni, mindig csak bántanak, átvernek, nem képesek szeretni, én meg, ha találnék egy lányt őszintén tudnám szeretni, erre vágyom, hogy szerethessek egy lány, meg ő is szeressen engem és később lehessenek gyerekeink is stb. Mégis valahogy mindig az érzéketlen vadállatoknak jutnak a lányok, mintha ők lennének a vonzóak. Pedig igyekszem rejteni, hogy vannak érzelmeim, mégis mintha megéreznék a lányk és ezért bánnak csúnyán el velem vagy kerülnek el. Talán az sem jó, hogy jó fiús típus vagyok, gyengéd és nem az erőszakos mindenkint átgázolok, mindenkit bántok ok nélkül típus.

2013. aug. 26. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Csak olyasvalakit kellene keresned, akinek ez bejön.

Nekem nagyon nem, és gyanítom, hogy az a lány, aki szerinted "átvert", csak a te álmaidban érdeklődött irántad, idealizáltad, beleláttál mindenfélét, és ő maximum barátnak tekintett.

2013. aug. 26. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

szerintem az a gáz, ha direkt érzéketlen tuskóvá akarsz válni

és elárulok neked egy titkot: más fiúk is szoktak sírni

2013. aug. 26. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
nyaff nyaff barátnő fílinget sugárzol kisfiam, nem azt, hogy potenciális hímegyed lennél párzásra. a nők tartást várnak egy férfitól, nem ezt a nyálcsurgatást, ébresztő. kezddj egy sportolni valamit, pótold a tesztoszteront és ne ilyen bridget jones filmeket nézzél.
2013. aug. 26. 15:23
 4/8 A kérdező kommentje:
3-as nem értem miért gondolja mindenki azt, hogy attól, hogy egy fiú érzelmes, érzékeny, egyből ilyen érzelmes dolgokat is néz meg elsírja magát a semmin is. Azért ez nem ilyen, sőt én mindig erősnek próbálom mutatni magam, magamnak szoktam csak sírni, ha nem lát senki, ha már nagyon nehéz vagy valami lány megbántott.
2013. aug. 26. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak nem rák a csillagjegyed? :)

Egyáltalán nem baj,ha egy fiú érzelmes. Hidd el,inkább egy ilyen srác,mint egy 'igazi férfi',aki mindenkit csak megdug,cigizik,csúnyán beszél és a Facebook sztárja 400 lájkos képeivel.

Ha sírnod kell,sírd ki magad és holnap indulj el bulizni! Szedd össze magad!! :)

18L

2013. aug. 26. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:

te ugyanúgy sztereotípiákkal jöttél kérdező, csak neked szabad?? "érzéketlen vadállatok", meg "erőszakos mindenkint átgázolok, mindenkit bántok ok nélkül típus".

szted csak ezek vannak meg te?

egy normális férfi őszinte, vállalja a felelősséget azért amit csinál, és jól tűri, mi több, értékeli a kritikát. azzal h megjátszod magad megint nem érsz el semmit, az ugyanúgy a taknyok tulajdonsága, és hidd el megérzik a csajok.

2013. aug. 26. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz. A patriarchális társadalom az, ami azt mondja, hogy az érzékenyebb fiúk nem elég férfiasak, és hogy a férfiaknak keménynek és férfiasnak meg agresszívnak kell lenniük, különben béna vagy. Teljesen normális, ha érzelmesebb vagy, nagyon sokan egyáltalán nem bánják a lányok közül. Nyugi.
2013. aug. 26. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát én is inkább érzékenyebb vagyok de csak filmet és zenék terén! Rengeteg filmen tényleg sírtam lehet nevetni de így van! (Pl:. Életre Valók, Egy hetem Marilyn-el stb...)

És én büszkén vállalom hogy nem vagyok "HÚ DE KEMÉNY MACSÓ VAGYOK FEKVE KINYOMOM A 80-at" sőt büszke is vagyok rá hogy nem vagyok olyan. 15/f

2013. aug. 29. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!