Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne egy fiú kevésbé érzelmes, érzékeny? Nagyon gáz ez lányok előtt, ha megtudják?
Csak olyasvalakit kellene keresned, akinek ez bejön.
Nekem nagyon nem, és gyanítom, hogy az a lány, aki szerinted "átvert", csak a te álmaidban érdeklődött irántad, idealizáltad, beleláttál mindenfélét, és ő maximum barátnak tekintett.
szerintem az a gáz, ha direkt érzéketlen tuskóvá akarsz válni
és elárulok neked egy titkot: más fiúk is szoktak sírni
Csak nem rák a csillagjegyed? :)
Egyáltalán nem baj,ha egy fiú érzelmes. Hidd el,inkább egy ilyen srác,mint egy 'igazi férfi',aki mindenkit csak megdug,cigizik,csúnyán beszél és a Facebook sztárja 400 lájkos képeivel.
Ha sírnod kell,sírd ki magad és holnap indulj el bulizni! Szedd össze magad!! :)
18L
te ugyanúgy sztereotípiákkal jöttél kérdező, csak neked szabad?? "érzéketlen vadállatok", meg "erőszakos mindenkint átgázolok, mindenkit bántok ok nélkül típus".
szted csak ezek vannak meg te?
egy normális férfi őszinte, vállalja a felelősséget azért amit csinál, és jól tűri, mi több, értékeli a kritikát. azzal h megjátszod magad megint nem érsz el semmit, az ugyanúgy a taknyok tulajdonsága, és hidd el megérzik a csajok.
Hát én is inkább érzékenyebb vagyok de csak filmet és zenék terén! Rengeteg filmen tényleg sírtam lehet nevetni de így van! (Pl:. Életre Valók, Egy hetem Marilyn-el stb...)
És én büszkén vállalom hogy nem vagyok "HÚ DE KEMÉNY MACSÓ VAGYOK FEKVE KINYOMOM A 80-at" sőt büszke is vagyok rá hogy nem vagyok olyan. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!