Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti mit néztek előszőr...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit néztek előszőr egy fiúban?

Figyelt kérdés
Mit találtok vonzzonak egy általatok ismeretlen fiúban? Mit néztek meg rajta előszőr? Itt gondolok pl: tartas,magassag, személyiség, hajviselet.

2016. jan. 5. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A MOSOLYA, ha az tetszik, akkor beleesek :D Na neem, de a mosoly számomra a legfontosabb (ha minden rendeben van vele: igényes magára, és NEM zsíros a haja)

Mosolyogj, az szexi és cuki

2016. jan. 6. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Kezdjük fentről lefele:

A haja ne legyen az a mai tipikus kétfelől lenyírt, tehénfelnyalt haj. Az arca karakteres, éles legyen, a szeme megbízható és magabiztosságot jelző (szemszín nekem mindegy). A válla kissé széles, a háta egyenes (magabiztos), hasa pedig csak nagyon kicsi. Comja mondhatni mindegy, a vádlija feszes, erős.

Szeretem ha magas egy srác, de azért ne legyek neki az én kis termetemmel (155 cm) nyomoronc.

Lehetőleg az ujjai kecsesek legyenek.

A személyiség: megbízható, magabiztos, nyitott, optimista, és szerethető legyen. Egy kis türelem se árt, de ez már mellékes tud lenni, meg relatív :)

Nálam előnybe vannak a művészek (hangszer, vagy rajz), illetve a reálosok (fizika, matematika).

Oh, és ami a legfontosabb minden férfiba (lehet akár 13 éves is, akkor is sokat számít nekem): udvariasság, és jómodor.

2016. jan. 7. 09:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat, sokat segitettetek :D
2016. jan. 7. 14:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Le leszek pontozva, de a feneket:D Komolyan. Illetve a voros haju fiuk mindig felkeltik az erdeklodesemet. Persze ez csak a kulso, ennel vannak fontosabb dolgok is. Viszont en szemely szerint az utcan nem a pasik szemet vagy mosolyat nezem, ha gaz, ha nem.
2016. jan. 7. 20:34
 15/15 anonim válasza:
...
2016. jan. 22. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!