Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit néztek előszőr egy fiúban?
A MOSOLYA, ha az tetszik, akkor beleesek :D Na neem, de a mosoly számomra a legfontosabb (ha minden rendeben van vele: igényes magára, és NEM zsíros a haja)
Mosolyogj, az szexi és cuki
Kezdjük fentről lefele:
A haja ne legyen az a mai tipikus kétfelől lenyírt, tehénfelnyalt haj. Az arca karakteres, éles legyen, a szeme megbízható és magabiztosságot jelző (szemszín nekem mindegy). A válla kissé széles, a háta egyenes (magabiztos), hasa pedig csak nagyon kicsi. Comja mondhatni mindegy, a vádlija feszes, erős.
Szeretem ha magas egy srác, de azért ne legyek neki az én kis termetemmel (155 cm) nyomoronc.
Lehetőleg az ujjai kecsesek legyenek.
A személyiség: megbízható, magabiztos, nyitott, optimista, és szerethető legyen. Egy kis türelem se árt, de ez már mellékes tud lenni, meg relatív :)
Nálam előnybe vannak a művészek (hangszer, vagy rajz), illetve a reálosok (fizika, matematika).
Oh, és ami a legfontosabb minden férfiba (lehet akár 13 éves is, akkor is sokat számít nekem): udvariasság, és jómodor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!