Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mikor feküdtetek le először valakivel?
21 voltam. Az első kapcsolatom volt, 4 hónappal korábban jöttünk össze. Ő már tapasztaltabb volt ilyen téren, de megértette, hogy én 21 évesen is várni szeretnék legalább néhány hónapot. Szépen fokozatosan haladtunk, (csók, intim simogatás, ruhák le, petting, orál...) , ezért úgy éreztem, felkészültem mikor sor került az első alkalomra. Eléggé fájt, ezért az eleje kicsit kellemetlen volt (de közben ő nagyon kedves volt velem, kényeztetett, kérdezte mikor jobb/rosszabb), de az első aktus végére már nagyon jó érzés volt. Orgazmusom a 4. alkalommal volt először.
Nekem azért nagyon szép emlék az első, mert a tapasztaltabb barátom mindent alárendelt annak, hogy nekem jó legyen, látszott hogy fontos neki,és büszke rá, hogy ő veheti el a szüzességem. :)
Ez 4 éve volt, azóta is együtt vagyunk. :)
24 voltam, egy hónap járás után történt meg.
2,5 évet voltunk együtt, de az utolsó pár hónap már nem volt jó, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!