Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok ha leszólít egy pasi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha leszólít egy pasi mit néztek meg rajta először?

Figyelt kérdés

2015. nov. 27. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Az arcát meg a farkát:D
2015. nov. 27. 16:23
 2/9 anonim válasza:
Én inkább a beszédstílusára figyelek, hogy mennyire nyomulós vagy mennyire van elszállva magától. Másodjára mérem fel a külsejét, én talán először a hajstílusát és a haja színét. Persze, ha az illető srác feltűnő jelenség, mondjuk még nálam is alacsonyabb, akkor minden bizonnyal a magassága az, ami majd' kiszúrja a szememet :D
2015. nov. 27. 16:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem fontos a kisugárzása hogy mekkora az önbizalma, és mennyire félénk, vagy mennyire határozott. Én engem a barátom úgy szólított le hogy határozott volt de lehetett látni rajta hogy iszonyatosan félénk és izgul, de határozott volt amikor odajött hozzám a pénztárhoz és kérte a dolgokat (kisbolti eladó vagyok) elég sűrűn járt hozzánk én már az elején szimpatikusnak találtam lehetett látni rajta hogy van kiállása, de az nekem különösen tetszik ha valaki picit félénk de képes határozott is lenni.

A barátom akkor izgult nagyon amikor megkérdezte hogy nincs-e kedvem munka után elmenni vele kávézni.

Meglepet a dolog de én örültem neki. Eleinte úgy mint pasi nem igazán jött be. Ő külsején is azt néztem mennyire elhanyagolt, meg ápolt, és persze nálam az öltözködés is fontos. Ne a divat érdekel csak az hogy olyan ruhába jelenjen meg ami normálisan áll rajta, és előnyös az alkatához képest.

2015. nov. 27. 16:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahogy megszólít leges legelöször úgyis az arcára fogok figyelni.
2015. nov. 27. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
arc, fogak
2015. nov. 27. 16:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem már az is elég ha odajön hozzám.De azért mondok példát ahogy a többiek;

Az arcát és a szemét,ha el tudok olvadni a szemében már semmi sem számít a kinézetében.A magasságát,imádom ha legalább két fejjel nagyobb nálam.Végül az ajkát és a körmeit.Azért legyen gusztusom megcsókolni.:D

2015. nov. 27. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:

arc fogak mosoly magasság

legyen nálam magasabb.

aztán a ruházatát szoktam megnézni, hogy mennyire igényes és ápolt. meg a körmeit.

2015. nov. 27. 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:
szem, arc, mosoly
2015. nov. 27. 17:19
 9/9 anonim ***** válasza:
a faját és a szemét meg úgy általában az arcát és csak aztán a testfelépítését
2015. nov. 27. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!