Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor 1 pasi leszólít titeket valahol, mit figyeltek, mialapján döntetek hogy ismerkedtek vagy sem. Nektek milyen fiuk jönnek be?
A kérdés és a kifejtés ellentmondásban van. Most az érdekel, hogy mi kell a nőknek, vagy az, hogy hol tudsz olyan nőkkel ismerkedni, akik neked kellenek.
Javaslat: olyan helyen ismerkedj, ahol van lehetőség apránként kiismerni egymást, és csak annál próbálkozz, akinek a személyisége is megfog. Így nem ér csalódás.
Én az alapján döntöm el, hogy kivel ismerkedek, hogy az illető mennyire szimpatikus nekem.
Ez pedig egyénenként változó, hogy ki mit/kit tart szimpatikusnak.
Engem nem igazán szoktak leszólítani, ha meg igen, ez a tipikus sunáználak-fajta, és leggyakrabban apám-nagyapám korú meg nagyon proli fazonok :D. Mondjuk nem vagyok egy szépség (csodálkozom is, hogy a most már vőlegényemnek megtetszettem :D).
Amúgy nekem sztem nincsenek irreális elvárásaim. Nyilván amit nehéz megmagyarázni, az a kisugárzás. Vannak kb. ugyanolyan adottságokkal rendelkező pasik, akik közül az egyik tetszik, mert megfogott benne vmi, a másik meg nem.
Ezen túlmenően:
-legyen ápolt
-legyenek igényes, nem gyűrött, 20éves, kibolyhosodott cuccai - de közben nem ilyen divatmajom páwa meg swag
-magasabb nálam (157 centinél nem nehéz)
-ne legyen nagyon-nagyon-nagyon gebe, izomtibi vagy szumóbirkózó
-legyen kedves és udvarias
Ami alapvetően kiázáró ok:
-sunáználak-tíőusú beszólások, füttyögés, meg az, ha vki szerint az az udvarlás, hogy azt mondja, jó nagyok a csöcseim (igen, volt ilyen)
-ha első találkozáskor nagyon bizalmaskodó, és olyan témákra kérdez rá 2 percen belül, ami akkor még nem kellene, hogy téma legyen
-ezeréves, gagyi csajozós dumák
-rohadt fogak, rossz lehelet, durva bagószag, zsíros haj, háromnapos izzadtságszag, piszkos ruha
-swag, páwa stílus, kilós aranyfuksz, pink felső, kamu márkás ruhák (nekem tök jó, ha turizik vagy kínaiban jár, de ezek a 72-es betűméretes Armani stb. feliratok... neeee...)
-nagyon magas, éles kappanhang
Másik kérdésedre... hát mivel nem látjuk, pontosan kikkel is ismerkedsz, nem tudom, hogy egyáltalán rossz helyen keresgélsz-e, hogy nem a kategóriádba tartozó csajokkal ismerkedsz-e, vagy csak simán peches vagy. Max. annyit tudnék mondani, hogyha netalántán az ilyen láthatóan naggggggyon ápolt, naggggggyon drágának tűnő ruhákban pompázó, már-már címlapszerűen tökéletes lányoknál szoktál próbálkozni, akkor érdemesebb kicsit visszahúzódóbb vagy átlagosabb csajokkal próbálkozni. De mivel tényleg nem látom, hogy milyen csajokkal szoktál ismerkedni, így passz. Vagy esetleg válogasd át a ruháidat, hogy mennyire stílusosak.
Csak annyira számít minden lánynak a külső mint a fiúknak. Én mindenesetre férfit szeretnék az életemben nem éretlen gondolkodású kisfiút aki ennyiben tud megállapítani egy kapcsolatot mint az első hozzászóló.
Én a magam részéről nem szeretem ha leszólítanak az utcán. Elutasítom a közeledést, ha "tetszik" ha nem. A külső édeskevés egy életre szóló kapcsolatban. Egy éjszakás kalandot meg nem keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!