Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, amikor 1 pasi leszólít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, amikor 1 pasi leszólít titeket valahol, mit figyeltek, mialapján döntetek hogy ismerkedtek vagy sem. Nektek milyen fiuk jönnek be?

Figyelt kérdés
Viszahuzozkodó vagyok és nehezen ismerkedek. Ha esetleg valahol mégis sikerül valakivel ismerkedni, csalódok bennük mert inkább a pénzre hajtanak vagy elégé elkényeztetett lányokról van szó. Nem vagyok gazdag sőt még a látszatát se adom. A személyiségük elégé kiábrándító ha jobban megismerem őket. Szeretnék komoly kapcsolatot kialakítani, de nehezen ismerkedek, csendes srác vagyok. Ha sikerül erőt vennem magamon vagy elutasítanak vagy csalódnom kell... Valami tanácsotok van hogy, hogy érdemes, vagy hol tudok normális csajokkal ismerkedni.. Normális alatt azt értem hogy nem csak a pénzre hajt hanem Ő is komolyan gondolja….

2015. nov. 14. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Nézz ki jobban! A lányoknak csak a külső számít.
2015. nov. 14. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Mintha a pasik itt nem azzal jönnének, ha egy lány sikertelen a kapcsolatok terén,hogy biztos nem néz ki elég jól...behányok ezektől a kétszínű, lúzer gyk-s fostalicskáktól...
2015. nov. 14. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
engem még sose szólított le ismeretlen fiú..
2015. nov. 14. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

A kérdés és a kifejtés ellentmondásban van. Most az érdekel, hogy mi kell a nőknek, vagy az, hogy hol tudsz olyan nőkkel ismerkedni, akik neked kellenek.

Javaslat: olyan helyen ismerkedj, ahol van lehetőség apránként kiismerni egymást, és csak annál próbálkozz, akinek a személyisége is megfog. Így nem ér csalódás.

2015. nov. 14. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Én az alapján döntöm el, hogy kivel ismerkedek, hogy az illető mennyire szimpatikus nekem.

Ez pedig egyénenként változó, hogy ki mit/kit tart szimpatikusnak.

2015. nov. 14. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

Engem nem igazán szoktak leszólítani, ha meg igen, ez a tipikus sunáználak-fajta, és leggyakrabban apám-nagyapám korú meg nagyon proli fazonok :D. Mondjuk nem vagyok egy szépség (csodálkozom is, hogy a most már vőlegényemnek megtetszettem :D).

Amúgy nekem sztem nincsenek irreális elvárásaim. Nyilván amit nehéz megmagyarázni, az a kisugárzás. Vannak kb. ugyanolyan adottságokkal rendelkező pasik, akik közül az egyik tetszik, mert megfogott benne vmi, a másik meg nem.

Ezen túlmenően:

-legyen ápolt

-legyenek igényes, nem gyűrött, 20éves, kibolyhosodott cuccai - de közben nem ilyen divatmajom páwa meg swag

-magasabb nálam (157 centinél nem nehéz)

-ne legyen nagyon-nagyon-nagyon gebe, izomtibi vagy szumóbirkózó

-legyen kedves és udvarias

Ami alapvetően kiázáró ok:

-sunáználak-tíőusú beszólások, füttyögés, meg az, ha vki szerint az az udvarlás, hogy azt mondja, jó nagyok a csöcseim (igen, volt ilyen)

-ha első találkozáskor nagyon bizalmaskodó, és olyan témákra kérdez rá 2 percen belül, ami akkor még nem kellene, hogy téma legyen

-ezeréves, gagyi csajozós dumák

-rohadt fogak, rossz lehelet, durva bagószag, zsíros haj, háromnapos izzadtságszag, piszkos ruha

-swag, páwa stílus, kilós aranyfuksz, pink felső, kamu márkás ruhák (nekem tök jó, ha turizik vagy kínaiban jár, de ezek a 72-es betűméretes Armani stb. feliratok... neeee...)

-nagyon magas, éles kappanhang

Másik kérdésedre... hát mivel nem látjuk, pontosan kikkel is ismerkedsz, nem tudom, hogy egyáltalán rossz helyen keresgélsz-e, hogy nem a kategóriádba tartozó csajokkal ismerkedsz-e, vagy csak simán peches vagy. Max. annyit tudnék mondani, hogyha netalántán az ilyen láthatóan naggggggyon ápolt, naggggggyon drágának tűnő ruhákban pompázó, már-már címlapszerűen tökéletes lányoknál szoktál próbálkozni, akkor érdemesebb kicsit visszahúzódóbb vagy átlagosabb csajokkal próbálkozni. De mivel tényleg nem látom, hogy milyen csajokkal szoktál ismerkedni, így passz. Vagy esetleg válogasd át a ruháidat, hogy mennyire stílusosak.

2015. nov. 14. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Csak annyira számít minden lánynak a külső mint a fiúknak. Én mindenesetre férfit szeretnék az életemben nem éretlen gondolkodású kisfiút aki ennyiben tud megállapítani egy kapcsolatot mint az első hozzászóló.

Én a magam részéről nem szeretem ha leszólítanak az utcán. Elutasítom a közeledést, ha "tetszik" ha nem. A külső édeskevés egy életre szóló kapcsolatban. Egy éjszakás kalandot meg nem keresek.

2015. nov. 15. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!