Csajok ha egy ismeretlen pasi leszólít titeken az utcán, azzal a szándékkal, hogy nagyon tetszetek neki, és megakar ismerni titeket, hány perc beszélgetés után adjátok meg a számotokat neki, ha nektek is szimpatikus a srác?
- Szia, mi a számod!?
- 06 90 xxx xxx
Ha csak úgy a semmiből egyszer csak előtűnik és rámenőzik, akkor az elég gyanús és félelmetes szitu, mégha tetszik is... szóval nem adom meg... Érted, ilyenkor az jön le, hogy épp elment vadászni és levadássza az első prédát, vagyis engem, és nem pedig teszi a dolgát, megy valahova, és véletlen meglát és belém szeret elsőre...
Ha történik valami véletlen, mint tudom én, mondjuk mindketten ugyanoda akarunk leülni a buszon és összekoccanunk, vagy egyikőnknek leesik valamilyen és szólunk a másiknak és így eközben történik az a jó benyomás, aminek után a srác elkezd nyomulni, az már úgy mégiscsak más... Úgy megadnám, de nyilván nem rögtön, hanem amikor szétválnak épp az útjaink és nem tud velem jönni tovább...
Jó, de a prédakeresős a jellemzőbb, mert ami nem az, az meg sem történik általában, mert a pasi is fél és inkább elmulassza...
Te pedig ha így kérdezed, az azt jelenti, hogy készülsz erre... Tehát nem véletlen fog megtörténni és ez le fog jönni valószínűleg...
Nem adom meg a számomat még akkor se ha bejön a pasi.
19/L
Miért nem adja meg a pasi a számát, és ha bejön a csajnak, lehet fel hívja majd...
Amúgy meg nem mindenki tudja a saját számát, főleg ha bejön neki a másik, a számok amire tud legkevésbé gondolni. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!