Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, mit ereztek, amikor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, mit ereztek, amikor először megfogjatok a barátnőtök fenekét/mellét? Lányok, nektek milyen érzés?

Figyelt kérdés

és mennyire vartok rá?

lányok, amikor először tapiztatok meg titeket, akkor mennyire lepődtetek meg? ( ha pl csók közben történt)

kort és nemet is légyszi

2015. okt. 25. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Kis bizsergést, meg beindul a fantáziavonat..:D
2015. okt. 25. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Én imádom ha a barátom a fenekem markolja főleg amikor csókolózunk.Tudom hogy felizgatom.és szeretem ezt az érzést.meg amúgyis jo érzés ha markolássza a fenekem.én szeretem:) 15L
2015. okt. 25. 23:27
 3/4 redghost ***** válasza:
95%

Én olyankor ellazulok vagy könnyedség tölt el, mondhatni megkönnyebbülök/megnyugszok (nem tudom hogyan írjam le ezt az érzést), ez azért van mert tudom hogy ezzel átléptünk egy határt és közelebb vagyunk egymáshoz, mert mind a két fél enged a másiknak és nem érzik annyira idegennek egymást.És ilyenkor a cerkám is kezd mozgolódni.

19/F

2015. okt. 27. 00:15
 4/4 anonim válasza:
86%
Engem sajnos meg nem fogdostak de nagyon szeretném
2018. okt. 1. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!