Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt a "szeretet" ünnepe de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a "szeretet" ünnepe de senki nem szeret?

Figyelt kérdés
Mit tudok ilyenkor csinálni a szüleim elmének fürdöhelyre én meg otthon unatkozók egyedül magányosan és már elegem van az egészből.mit csináljak?

2015. dec. 18. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Haver, ez neked olyan sok dolog? pff... amúgy meg nincs sok értelme rinyálni mert ettől ugyan nem lesz jobb.. hidd el hogy simán tudsz kockulni és a neten is lehet filmezni. Egyetlen játékom van, tudok angolul és tök jól összebarátkozom mindenkivel és tök jókat játszom idegen emberekkel. Ha kell egy tök jó oldal ahol tök jó filmek vannak, tudsz válogatni is kategóriák közül. Az oldalt inkább priviben küldeném el. Tehát akarat kérdése, ha tényleg unatkoznál akkor le tudnád kötni magad de most te csak följöttél sajnáltatni magad, tudom hisz én is ilyen voltam :P
2015. dec. 18. 22:27
 12/15 anonim válasza:

vagy tanulj meg helyesen írni :)

jó elfoglaltság + hasznos is ;)

Good Luck and Have Fun!

19/L

2015. dec. 18. 22:37
 13/15 Piert ***** válasza:
Az élet már csak ilyen kegyetlen. Majd kinövöd.
2015. dec. 19. 00:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Itt az új SW,dec 18tól vetítik mo-n, mit akarsz még? :D
2015. dec. 19. 01:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Hogy mit akkarok őmmmmmmm pl normális életet
2015. dec. 19. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!