Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a "szeretet" ünnepe de senki nem szeret?
Figyelt kérdés
Mit tudok ilyenkor csinálni a szüleim elmének fürdöhelyre én meg otthon unatkozók egyedül magányosan és már elegem van az egészből.mit csináljak?2015. dec. 18. 20:14
2/15 A kérdező kommentje:
1 évközbe megvolt és unom már :/ de azért kösszi
16F lemaradt
2015. dec. 18. 20:20
4/15 anonim válasza:
Mi szeretünk!
De komolyan ha annyira unatkozol nézz filmeket amikről hallottad hogy jók egy csoki elfigyasztása mellett.
5/15 A kérdező kommentje:
De ilyenkor mindig csak ilyen szerelmes filmek mennek. És azt nem tudok nézni hátha megint kísértésbe esek az öngyilkosságnak.
Kockulni??? Oszt kivel már azt is unom nincsenek barátaim és egyedül meg uncsi
2015. dec. 18. 20:37
6/15 anonim válasza:
tele van a youtube filmekkel ! de látom rinyálni könnyebb mint elfoglalni magad....
7/15 A kérdező kommentje:
Ha tudnád min mentem edig keresztül meg edig miket buktam el akk értenéd is...
2015. dec. 18. 20:42
8/15 anonim válasza:
Beszélgess valakivel Gyakorin! :)
9/15 anonim válasza:
mit ? nem kaptad meg az iphone6 ot?
10/15 A kérdező kommentje:
A karieremet elbasztam őrökre kutyám meghalt ö szeretet egyedül. Sose lesz barátnőm, se barátaim, suli után poton pénzekért melózok
2015. dec. 18. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!