úgy érzem Senki sem ért meg, még a családom sem, barátaim pedig. Hát. Azok nemigen vannak. Mit tudnék tenni?
Példák, ha nem lettem volna elég konkrét:
1. Akárhányszor belépek az ajtón, elkezdenek susmorogni arról hogy "ez a marha megint tiszta depi" meg "már megint ilyen arcot vág" "mi a sz@rnak hord ilyen sötét ruhát/sminket"...
2. belekötnek a hajamba....MINEK???
3.megkérdezik mI bajom van, megmondom nekik hogy lelki cucc és ekkor két lehetőség van, a- NE KEZD MÁR MEGINT!UNOM!, vagy b- elmondom, és a válasz "mi a francnak foglalkozol ezzel?
4. engem és a bátyámat (meg azt a kevés barátomat) cikiznek, mert emok vagyunk.
5. még sorolhatnám ezt eleget, de ha több példa kellene azt ha lehet üzenetbe kérd, mert azokról itt most nem akarok beszélni.(legalábbis nyilv.-osan)
Tudom, egyeseknek kicsit furi lehet hogy emo vagyok és ezt így kérdezem meg, de istenem nincsen senki akivel erről tudnék beszélni, max a bátyám,de ő meg alig van itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!