Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz barátnőt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz barátnőt találni mostanság?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek de kevés a normális lány.

18f

2015. dec. 8. 23:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De azí kennyérre tlik nem ?
2015. dec. 8. 23:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Van abban valami hogy a swagyolo,páwa, emo(ne már,ez tényleg menő? xD) gyerekek a népszerűek(az emo szerintem nem népszerű de mind1),de nem csak nekik lesz barátnőjük..pl ha valaki nagyon vicces, ès ért a technikához,az simán ellensúlyozza a pénzt(pl a yútyúberek, akik azért olyan népszerűek mert viccesek,érdekes a csatornájuk,stb..).. csak sokaknak egyszerűbb rámondani hogy, "én úgysem kellek hisz nem vagyok Justin Bieber"..önmagadnak kell lenni,sokat próbálkozni (de nem görcsölve),és abból építkezz amid van..akkor leszel sikeres ;)
2015. dec. 9. 01:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert minnél többször próbálkozol annál többször elutasítanak és így kezd csökkenni az önbizalmad és azt gondolod hogy nehéz barátnőt találni.És jól gondolod mert ritka is megtalálni az igazit
2015. dec. 9. 15:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem a szegénység,nem a népszerűtlenség,a lányok éretlensége,felszínessége a probléma. Fiúknál is van ilyen,de a lányoknál borzasztóan gyakori.

15/F

2015. dec. 9. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Miert olyan nehez baratot talalni mostansag? Tisztelet a kivetelnek, de a normalis fiu is keves. Az emberek manapsag tul onzoek ahhoz hogy eszrevegyek egymast, vagy epp csak felszines kapcsolatokat keresnek, egy sracot/lanyt akivel villogni lehet a haverok elott. Amugy kedves kerdezo, biztos vagyok benne hogy vannak "normalis" lanyok is egesz sokan, csak amig a felszines, feltunesi viszketegsegben szenvedok az eloterben vannak, ok inkabb a hatterbe huzodnak. Drukkolok hogy talalj ra egyre kozuluk :)
2015. dec. 9. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!