Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nekem csak az olyan srácok tetszenek akik eszméletlen bunkók, idióták és tudomást se vesznek rólam?
Figyelt kérdés
Példának itt van egy srác, aki valami eszméletlen nyomorék (barátnőm szerint idióta, bunkó, szemét, trágár, perverz és drogos) de valahogy engem mégsem taszít, sőt inkább vonz. Emiatt pedig saját magamat is elítélem, hiszen nem vagyok "cicababa" vagy ilyesmi... És sajnos nem ez a fiú az egyetlen példa, mindig olyanok tetszettek akiket úgyse kaphatnék meg, vagy tudom, hogy a srác csak kihasználna. Voltak rendes srácok is az életemben, de valahogy ők annyira nem tudnak érdekelni. Nemrégiben is randiztam egy nagyon aranyos, kedves fiúval, de meg kellett mondanom neki, hogy nem működne köztünk a dolog, holott semmi kivetni valót nem találtam benne. Szóval egyszerűen most nem értem saját magamat. Ha van ötletetek, vagy volt hasonló tapasztalat szívesen meghallgatnám. 18/L2015. dec. 7. 22:41
3/7 anonim válasza:
Nekem is eddig csak olyanok tetszettek akik ilyen fèlig meddig különcök, de ezèrt menők, ès cigisek, meg lazák, meg bunkók.. Pedig tudom hogy olyannal mint.ől, sose lenne esèlyem összejönni, mert èn sem vagyok olyan lány, de valamièrt mègis őket találom olyan különlegesnek ès vonzónak.:D (17/l)
5/7 anonim válasza:
Elvonszolhatnád a p:;csád egy randira. Benyomnánk egy pizzát, aztán állhatsz neki a kézimunkának. Utána h*zhatnál haza a legközelebbi busszal, mert meccsem lesz.
Írj vissza ha benne vagy. Az nem baj ha a barátnődet is hozod, főleg ha f*+szra húzható a bula.
Csákány Geri 20/f
7/7 anonim válasza:
Mert a nők legalább fele ilyen...
Ha már ezzel vagy megáldva, eszedbe ne jusson egy ilyen vagy hasonló alakkal összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!