Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek tetszenek a vékony szájú lányok is vagy csak a telt szájra buktok?
Én lány vagyok de nekem a telt száj egyik nemen sem tetszik(hetero vagyok de azért megtudom állapítani kit látok szépnek xd) csókolózni olyannal egyszerűen borzasztó .
Vékony ajkak vagy normál *-* sokkal jobb olyat csókolni nem egy big macbe akarok belepuszilni
Sokkal romantikusabb kisebb szájakkal
Köszönöm a válaszodat:)
Nyilván èn is hetero vagyok ès mèg ami lemaradt,hogy 17/L.
Igen erről megoszlanak a vèlemènyek ezèrt kèedeztem:). Èn mindig is megszerettem volna csókolni egy telt szájú fiút. Megharapgálni a száját:). Mert nekem pici ès pont kiegèszíti. Meg igazából sajnáltam, hogy nekem nincs az, mert szerintem szèp akkor is mikor pl. Lany eseteben ilyen kis bambán nèz.
Hát nekem már sose lesz az:D szóval mindegy:) de örülök, ha valaki szerint ez jó!:)
Én a vékony szájat kimondottan szexinek találom, a telt száj pedig esztétikailag szerintem hátrányos, de ízlések és pofonok... Mondjuk, ha olyan vékonyak egy lány ajkai, hogy már szinte nincsenek is, akkor már inkább legyen telt, mint ez.
(húszef)
Na nekem pontosan ugyanolyan a szám, mint az első kèpen lèvő leányzónak:)
de pl a 3.-nak már teltebb.
Köszi a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!