Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk nektek tetszenek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek tetszenek a vékony szájú lányok is vagy csak a telt szájra buktok?

Figyelt kérdés

2015. nov. 3. 23:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok de nekem a telt száj egyik nemen sem tetszik(hetero vagyok de azért megtudom állapítani kit látok szépnek xd) csókolózni olyannal egyszerűen borzasztó .

Vékony ajkak vagy normál *-* sokkal jobb olyat csókolni nem egy big macbe akarok belepuszilni

Sokkal romantikusabb kisebb szájakkal

2015. nov. 3. 23:18
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat:)

Nyilván èn is hetero vagyok ès mèg ami lemaradt,hogy 17/L.

Igen erről megoszlanak a vèlemènyek ezèrt kèedeztem:). Èn mindig is megszerettem volna csókolni egy telt szájú fiút. Megharapgálni a száját:). Mert nekem pici ès pont kiegèszíti. Meg igazából sajnáltam, hogy nekem nincs az, mert szerintem szèp akkor is mikor pl. Lany eseteben ilyen kis bambán nèz.

Hát nekem már sose lesz az:D szóval mindegy:) de örülök, ha valaki szerint ez jó!:)

2015. nov. 3. 23:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem normál szám van de a kicsi szebb szerintem. Csókolóztam telt ajkú fiúval hát azthittem elhányom magam a nagy párnáit alig bírta mozgatni.Ez csak mostani divat hogy a nagy száj sexy. Megharapni nem élvezhető ahhoz tudom hasonlítani mintha egy meztelen csigát rágogatnál. Mikor vékony szájú fiúval csókolóztam borzasztó ügyesen mozgatta a száját életem legjobb csókja volt olyan ügyes volt.
2015. nov. 3. 23:31
 4/14 anonim ***** válasza:

Én a vékony szájat kimondottan szexinek találom, a telt száj pedig esztétikailag szerintem hátrányos, de ízlések és pofonok... Mondjuk, ha olyan vékonyak egy lány ajkai, hogy már szinte nincsenek is, akkor már inkább legyen telt, mint ez.

(húszef)

2015. nov. 4. 01:37
 5/14 anonim ***** válasza:
A szépség relatív,ez azt jelenti mindenkinek más és más tetszik nem lehet általánosítani meg egy ilyen dolog amúgy se mérvadó lehet van olyan lány akinél tetszik a vékony száj,de van olyan is akinél nem szerintem az összkép a fontos.
2015. nov. 4. 01:45
 6/14 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a szép. Szerintem férfiakon a teltebb ,lányokon az átlagos szép , a vékony számomra csúnya...nem lett volna kizáró ok ,de én imádom a párom puha ,telt ajkait ,életemben nem jutott róla még eszembe mesztelen csiga , mondjuk nem is nyáladzik úgy mint egy bernáthegyi. :)
2015. nov. 4. 16:20
 7/14 anonim ***** válasza:
normál / vékony de a normálnál 1 nagyon picivel se lehet nagyobb... nem zsírpárnát akarok csókolni vagy épp felfújt műcuccot :D
2015. nov. 4. 18:15
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nem is gondoltam volna,hogy ilyen sokan gondoljátok így.:) Igazából lehet nekem is normál szám van, de inkább a vèkonyra hajlik. De nem mondanám kicsit sem teltnek. :)
2015. nov. 4. 21:36
 9/14 anonim ***** válasza:

ne legyen se túl vékony, se túl vastag.

itt van egy pár ami jól néz ki (csak az ajkakat nézzétek!)

[link]

[link]

[link]

2015. nov. 5. 12:50
 10/14 A kérdező kommentje:

Na nekem pontosan ugyanolyan a szám, mint az első kèpen lèvő leányzónak:)

de pl a 3.-nak már teltebb.

Köszi a választ!:)

2015. nov. 6. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!