Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha csak a koreaiak meg a japanok tetszenek neki?
Kedves kérdező!
Ez nem hóbort, ahogy az előző írta. Azért szereti egyre több lány az ázsiaiakat, mert a zenén, filmeken keresztül egyre jobban meg lehet ismerni a kultúrát, valamint azt is hogy sokkal jobban tisztelik a nőket mint a magyar srácok. Nem akarok általánosítani, mert mindkét helyen van ilyen is, olyan is, de sajnos a magyar fiúk többsége csak a kinézetre megy és elég bunkó. Tapasztalatból beszélek, teljesen más egy ázsiai srác.
Valószínű hogy emiatt vonzódik az ázsiai fiúkhoz, próbálj meg olyan lenni vele, mint amilyennek minden srácnak kéne lenni. Legyél kedves, figyelmes, ne szórakozz több lánnyal egyszerre stb. Ja és ne csak úgy állj oda elé hogy: Szia nagyon tetszel, hanem csak hívd el valahova, próbálj közel kerülni hozzá, mert ha egyből elmondod neki, biztos hogy nemet mond. Engem meg lehetne győzni így, reméljük sikerrel jársz. :)
Hóbort vagy nem hóbort, ezt csak az idő tudja szerintem megmondani. Tini koromban nekem is csak az ázsiaiak jöttek be, de aztán most itt vagyok a 30-as éveimben egy kékszemű, mackós magyar férjjel. :)
Szerintem is megér egy próbálkozást tenni a lánynál. :)
Tanulj meg pár mondatot minkét nyelven. Jó erotikus szövegeket!
Mondd neki, és ha kérdezi fordítsd le neki!
Biztosan értékelni fogja!
Küldj értesítést, hogy sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!