Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mik tetszenek nektek egy fiún? Mire edzen? :D
Külsőre gondolok.Edzést csak is magam miatt csinálom,hogy a legfontosabb hogy magamnak tettszek:D viszont ha már ott vagyok a teremben,akkor egy-két plusz dolog belefér.
Felsőtest,kar,hát alap,de hallottam pl ilyeneket,hogy lányok is ugyanúgy nézik a feneket,mint mi:DDD Illetve hassal mi a helyzet,egy gyakorlaton kívül arra se csinálok mást jelenleg.
18/F,válaszokat köszi! :D
Már írtam volna feneket..de látom már beleírtad :D
Hát..nekem még az izmos vádli a gyengém.olyan jól néz ki amikor befeszül és aaah
V vonalad legyen..LEGJOBB :D
Tökéletesen egyetértek a 4-es válaszolóval(nekem is ugyanez a fontos)
Még annyit tennék hozzá, hogy nekem a legfontosabb a helyes arc
köszi mindenkinek a választ:)
akkor a láb+feneket felveszem napirendre:D
Kar,felsőtest mennyire számít?mert nekem ez a kettő a leglényegesebb.
Nálam a kar az csak annyi, hogy ne legyen pálcika vastagságú. A felsőtestnél nekem a kidolgozott mellkas tud sokat dobni. (Persze nem az olyan, ami már úgy néz ki mintha felfújt lenne, hanem még ízlésesen.)
:)
Szalkas vadli, lab. Lehet izmos aranyosan, de ne legyen feherje kuran amitol felfujt nagy kerek izmai lesznek, attol en megijedek.
Egy szep izmos alkartol elajulok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!