Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert nem kellek senkinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

14 eves fiu vagyok. Nem dagadt, nem csontvazalkatu. Rendszeresen sportolok, jol tanulok. Nem kerkedek. Kedves es segitökesz vagyok. Megis hiaba minden egy lanynak se kellek. Mi lehet a baj? Miert nem kellek? Es ez örökke igy lesz? Persze a lanyok elött nem nyilvanulok igy meg. Ugy teszek mintha minden rendben lenne.

Kepet nem tudom hogy tegyek csak telefonrol tudok.

2015. dec. 3. 20:33
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Egyre pirulok... 😅
2016. szept. 22. 16:21
 42/44 A kérdező kommentje:
Nem én kezdtem, vedd már èszre magad!
2016. szept. 28. 07:07
 43/44 anonim ***** válasza:

nekem is küldhetsz képet privátba:) itt nem tölti be

16/L

2016. dec. 25. 11:01
 44/44 klau.dia.22 válasza:
Probalsz is ismerkedni?Vagy valahogy probalkozol? Mert nem hiszem h azzal lenne a baj h nem nezel ki jol mert hisz ugye mindenkinek mas a stilusa szoval probalj ismerkedni es majd megtalalod.
2016. dec. 26. 00:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!