Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
14 eves fiu vagyok. Nem dagadt, nem csontvazalkatu. Rendszeresen sportolok, jol tanulok. Nem kerkedek. Kedves es segitökesz vagyok. Megis hiaba minden egy lanynak se kellek. Mi lehet a baj? Miert nem kellek? Es ez örökke igy lesz? Persze a lanyok elött nem nyilvanulok igy meg. Ugy teszek mintha minden rendben lenne.
Kepet nem tudom hogy tegyek csak telefonrol tudok.
2015. dec. 3. 20:33
11/44 A kérdező kommentje:
Talan az okorban meg ok ha valakinek 14 evesen nincs csaja. Akkor egy 14 eves akkora volt mint egy 6 eves. De ez itt a XXI-ik szazad!
2015. dec. 3. 21:12
12/44 anonim válasza:
Ne keseredj el! Attól még hogy nem volt barátnőd nem jelenti azt hogy egyedül fogsz megöregedni:) Rendes fiúnak tűnsz, és ki tudja? Lehet hogy jövő héten/hónapban/évben már lesz valakid. Ez nem korfüggő dolog. És igen, eléggé fejlett már a mai fiatalság, de a 14 éves ember még mindig nem aggastyán:) Adj neki időt.
13/44 anonim válasza:
Pedig nem nézel ki rosszul.
Tuti nem maradsz örökre egyedül, nyugi :)
14/44 anonim válasza:
Mert ez az XXI. század, akinek nem volt kapcsolata már az oviban az az élet lúzere és már senkinek nem kell. Sajnállak :(
15/44 anonim válasza:
Mert a mostani lányok arra mennek,hogy mi és ki a menő! Nem veszik észre az olyan srácokat,mint te!
15/L
16/44 A kérdező kommentje:
Te eszreveszed?...
2015. dec. 5. 08:20
17/44 anonim válasza:
Hát észre veszem aki jó fej, de nem pasizok,szóval........
:D
18/44 A kérdező kommentje:
Szerinted jo fej vagyok? Nem tudsz az auto es animerajongasomrol... 😅
2015. dec. 10. 14:52
19/44 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, én is autóbolond vagyok, 19 és sose volt senkim. Igen, 19, jól olvasod. 14 évesen éppen nem késtél el semmivel.
20/44 anonim válasza:
"b*szki cs*nya vagy"
ez volt a hugom első mondata amikor meglátta a képedet...bocsi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!