Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen trógeres, értelmetlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen trógeres, értelmetlen humor mennyire gázos?

Figyelt kérdés

Tehát rájöttem, hogy nekem iszonyatosan hülye humorom van.

Szóval egy totál feszes (mármint nem laza, nem fizikai értelemben) lány ideggörcsöt kapna tőlem.

Tetszik egy lány, de élőben még csak egyszer láttam, messziről. Gondoltam, hogy facebookon írok rá, de valami frappáns szöveg kéne.

Arra gondoltam, hogy mondok neki valami zsigerből jövő marhaságot, de nem tudom mennyire értékelné.. Tehát pl egy "szívesen bazseválnék veled nyulicán ^-^", vagy akár egy "tudod hány g lipidéket tartalmaz egy bokrosgomba? :O" köszönésnek mennyire lenne égető? Esetleg valami ami nem random jön, de hasonló szinten van humorilag..

16/F

2015. nov. 29. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne rontsd el egy ilyennel, elég egy szia is
2015. nov. 29. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat en nem lany vagyok, de ilyen szöveg utan meg a telefont is kidobnam a kukaba nem csak teged tiltanalak le.. :D
2015. nov. 29. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Ezt nem nevezném humornak, inkább a "nyomorékság" a megfelelő tudományos megnevezés rá.
2015. nov. 29. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt az elején még nem kéne. Később már okés...Mondjuk nekem az a bokrosgombás tetszene...de nem egy teljesen idegen sráctól.

Szóval az elején szerintem csak szimplán ismerkedj vele, aztán ha minden jól megy pár nap után írhatsz egy valami ilyesmi szöveget ;) :)

(16l)

2015. nov. 29. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedéshez kiváló a szöveged!

Megismerné a lány gondolkodásod, levonná a kellő következtetést - és örökre letiltana.

2015. nov. 29. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát én személy szerint eléggé kiakadnék, ha ilyet írna valaki nekem, és mivel nem is ismerem, lehet, hogy még le is tiltanám.
2015. nov. 29. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, aki beléd szeret, az olyannak szeret, amilyen vagy, szóval azzal együtt szeretett beléd, szóval elfogadja.
2015. dec. 1. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!