Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna az ilyesfajta humor?
16 éves fiú vagyok.
Megtetszett egy lány, de mivel élőben félévente egyszer ha látom, ezért gondoltam facebookon egyszerűbb kezdeményezni.
Mivel én általában mindig a szolid, udvarias, kedves, de rettentő unalmas énemet adom, ezért még soha nem jött össze semmi.
Viszont megfigyeltem, hogy akikkel próbálkoztam a poénkodni, azzal, hogy beképzeltet játszom vagy esetleg perverzkedni, merész dolgokkal viccelni már az elején, azokkal általában mindig megmaradt a jó kapcsolat.
Tehát ezt úgy kell elképzelni, hogy "szia" helyett rögtön egy "jarunk v vlmi?" szerű odaköpéssel kezdenék, ami totál humor.. tehát nem vagyok ennyire bunkó, ez csak poén, és általában ha értelmesebb a lány, akkor vágja a poént és tudni fogja a konkrét szándékomat is.
Lányok!
Titeket mennyire taszítana ez a dolog?
Tudom, hogy nem sok konkrét dolgot írtam le, de biztos értitek.
Én az ilyen, magukat menőnek képzelő nyikhajokat egyből lepattintom.
Nem bunkóság, valóban, de totál közönséges.
Ja, igen, és sem 16, sem most, 26 évesen sem díjazom az effajta "humort".
Utsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!