Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Nem értem
Figyelt kérdés
A srác mindig kéri hogy talizzunk, de időpontot sose ír. Személyesen már hívott 2x, abból ahová mentem volna, nem lett semmi. Amúgy meg néha le se sz@r. Értem, hogy sok dolga van, de időt akkor is tudna szánni gondolom. Meg ez, hogy sose egyeztet időpontot.
Én 17/l ő 18/f
2015. szept. 22. 16:44
1/1 anonim válasza:
Esetleg próbálj meg te egyeztetni, végülis két ember kell egy kapcsolathoz, de ha továbbra is úgy érzed hogy nem foglalkozik veled, nem érdekled igazán akkor hagyd, nem éri meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!