Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gond ha a crushomm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gond ha a crushommal randizok, de emellett írogatok snapen a haverjával?

Figyelt kérdés

Crushom aranyos meg minden jól is csókol de a haverját sem akarom megbántani mert friendzoneoltam. vele nem történt semmi csak talizunk és max megölel meg cigizünk.

17L

tegnapelőtt 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
"de a haverját sem akarom megbántani" - És ha le akar smárolni, akkor azt sem utasítod el, nehogy megbántódjon? Ugyan már, ennyire nem foglalkozhatsz az érzéseivel... Ha csak általánosságban beszélgettek, azzal semmi gond, de ha közeledni próbál, akkor remélem tudsz majd kicsit felnőttként gondolkodni.
tegnapelőtt 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Ezekbol lesznek a jovo anyai? Jezusom..
tegnapelőtt 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
crush - magyarul?
tegnapelőtt 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Igen baj.

Én fiúkén voltam ilyen helyzetben és mikor rájött a szerelmem akkor dobott és nagyon megbántam. 😭😭

A mai napig nem dolgoztam fel mert nekem ő volt az igazi.

Vele vállaltam volna gyereket és őt vettem volna el feleségül.

Soha senki másnál nem éreztem ezt. Lelki kötődés mikor tényleg azt érzed, hogy megtaláltad a másik feledet.

tegnapelőtt 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Hadd kérdezzek már valamit: mi a francért nem lehet magyarul beszélni?

Miért kell kamaszként játszani az agyad az ilyen műangol idióta kifejezésekkel?

Mondd magyarul, bakker!

Valószínűsítem, úgy sem érdekelnek a válaszok, mert a státuszodhoz pont ez illik, hogy magasról teszel a morális értékrendre.

Ha majd felnősz agyban, elhagyod ezeket az idióta kifejezéseket, talán majd egyszer egy komolyabb fél is partnerként fog tudni kezelni.

tegnapelőtt 14:37
 6/9 anonim ***** válasza:
37%

5

Ne kezd már légyszi. Angol eredetű suavak, amiket használtál:

idióta, státusz, morális, partner

És ezek csak azok, amikről tudom, lehet pl. a franc is külföldi eredetű.

Majd talán egyszer felnősz és elhagyod ezeket 😂

tegnapelőtt 16:25
 7/9 anonim válasza:
100%

Engem személy szerint zavarna, ha a lány, akivel ismerkedem a haverommal írogatna és cigizgetne, ráadásul.

Bár sokkal jobban, hogy ilyen buta..

tegnapelőtt 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
AZ egyes válaszolóval teljesen egyet értek. Ez neked kell eldöntened.
tegnapelőtt 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek 1-es, és 5-ös válaszolóva.
tegnap 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!