Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gond ha a crushommal randizok, de emellett írogatok snapen a haverjával?
Crushom aranyos meg minden jól is csókol de a haverját sem akarom megbántani mert friendzoneoltam. vele nem történt semmi csak talizunk és max megölel meg cigizünk.
17L

Igen baj.
Én fiúkén voltam ilyen helyzetben és mikor rájött a szerelmem akkor dobott és nagyon megbántam. 😭😭
A mai napig nem dolgoztam fel mert nekem ő volt az igazi.
Vele vállaltam volna gyereket és őt vettem volna el feleségül.
Soha senki másnál nem éreztem ezt. Lelki kötődés mikor tényleg azt érzed, hogy megtaláltad a másik feledet.

Hadd kérdezzek már valamit: mi a francért nem lehet magyarul beszélni?
Miért kell kamaszként játszani az agyad az ilyen műangol idióta kifejezésekkel?
Mondd magyarul, bakker!
Valószínűsítem, úgy sem érdekelnek a válaszok, mert a státuszodhoz pont ez illik, hogy magasról teszel a morális értékrendre.
Ha majd felnősz agyban, elhagyod ezeket az idióta kifejezéseket, talán majd egyszer egy komolyabb fél is partnerként fog tudni kezelni.

5
Ne kezd már légyszi. Angol eredetű suavak, amiket használtál:
idióta, státusz, morális, partner
És ezek csak azok, amikről tudom, lehet pl. a franc is külföldi eredetű.
Majd talán egyszer felnősz és elhagyod ezeket 😂
Engem személy szerint zavarna, ha a lány, akivel ismerkedem a haverommal írogatna és cigizgetne, ráadásul.
Bár sokkal jobban, hogy ilyen buta..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!