Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú akivel randizom állandóan írogat, hívogat, folyamatosan találkozni akar, kezdek besokallni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kedvelem, kedves, törődő srác meg minden, de nekem ez kezd sok lenni. Naponta sokszor ír meg hív, amivel amúgy nincs probléma, nyilván csak kedves meg érdekli hogy mi van velem. De ez nekem kezd sok lenni. Olyan ember vagyok, akinek nagyon fontos az énidő, szeretek viszonylag sokat egyedül lenni, szeretem amikor békén hagynak. Eddig ez az énidő edzőteremben valósult meg, de lassan már ott sincs ez, mert mindig ott van (ott ismerkedtünk meg). Néha már azt veszem észre magamon, hogy idegesít, nincs kedvem válaszolni/felvenni a telefont. Tudom hogy nem ezt érdemli, mert jószívű, de szerintem ellentétek vagyunk ezen a téren. Ő igényli az állandó beszélgetést, folyamatos kapcsolattartást, állandó együttlétet, én viszont nem. Egyszer már tartottunk egy 2-3 nap szünetet amikor nem volt semmi kontakt, mert szükségem volt időre hogy átgondoljam ezt az egészet. Jól is esett, utána jó volt megint beszélni/találkozni vele. Ez egy hete volt, azóta megint folyamatosan írogat, és megint besokalltam.tegnapelőtt 10:19
1/7 anonim 

válasza:

Beszélj vele. Tudod, néma gyereknek... Egyszerűen ezt meg kell dumálnotok, nagyon fontos téma egy alakuló kapcsolatban.
3/7 anonim 

válasza:

Gondolom, tapasztalatlan, esetleg emiatt kezd akaratán kívül is rád nőni, mert szimplán túl lelkes.
Vagy megpróbáljátok megtalálni az arany középutat, vagy kimondod, hogy "bocsi, nekem ez így nem megy tovább."
4/7 anonim 

válasza:

Ezt mindenképpen meg kell beszélnetek.
5/7 anonim 

válasza:

Szerintem is csak meg kell beszélni. Persze ne ess neki, hogy miért keres ennyit, mert az rosszul eshet neki, de ha finoman jelzed, abból nem lehet baj.
Első barátnője vagy a srácnak?
6/7 anonim 

válasza:

Beszélj vele! Ha nem változik akkor menekülj!
Ismerős a dolog. Megfojt a szeretetével! Saját tapasztalat.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok neki az első.
tegnap 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!