Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lép le az összes fiú?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lép le az összes fiú? Vagy én lennék ilyen ilyesztő?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért de ha a valós életben (és itt is) ha beszélek egy sráccal tökjót beszélgetünk,és egy idő után kőbunkó lesz és lelép.Velem lenne a probléma?Nem tartom magam nyomulósnak,csúnya se lennék.Már nemtudok mit csinálni.Segitsetek!

Köszönöm! :)

2015. nov. 29. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt így lehetetlen megmondani...
2015. nov. 29. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem nyomulsz elegge:)

Elofordulhat, hogy azt hiszi nem erdekled, folosleges probalkoznia. Vagy igazabol barmi mas is, ismeretlenul csak tippelni lehet.

2015. nov. 29. 19:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad, kőbunkók lesznek. Tehát bennük a hiba. Talán túl lassú nekik a tempód, talán olyanokkal beszélgettél, akik arra mentek, hogy megfektessenek és rájöttek, hogy óvatosabb vagy ennél. Talán volt, akinek egyszerűen nem voltál szimpatikus.

Viszont amit az első írt, az teljesen igaz, mert ezek.csak találgatások. Ennél több sikert a továbbiakban! :)

2015. nov. 29. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:

*ijesztő!!

Hamar megunják, hogy semmi se történik, csak beszélgetés. Nyilván a kekszre mennek, de mivel látják, hogy a kapu zárva van, elmennek, hogy egy másik erődöt vegyenek be.

2015. nov. 29. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Ijesztő a helyesírásod.
2015. nov. 29. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik,ha egy lány ijesztő
2015. nov. 29. 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Inkább a helyesírásod "ilyesztő" ...
2015. nov. 29. 19:59
 8/9 A kérdező kommentje:

Jól van!Bocsánat!!!

De nem helyesírási tanácsokat kértem!!!!!

2015. nov. 30. 18:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet olyan a stílusod, de ezt így megmondani nem lehet ameddig nem ismertelek, ismertünk meg.

Hány éves vagy?

2015. dec. 4. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!