Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonta vissza az összes találkozónkat, és mond az újakra nemet? ( (sürgős) ) (16F-15L)
Figyelt kérdés
16 vagyok, barátnőm 15, és egy kicsit messze vagyunk egymástól. szünetben tudnánk találkozni, meg is beszéltük, de egyszer csak egyik napról a másikra azt mondta hogy inkább hagyjuk.. és amikor mondtam neki, hogy X nap el tudnék menni Y napra, akkor meg teljesen kiakadt, és mondogatta nekem hogy "NEM!" meg minden. tudja hogy tetszene nekem, és gondolom én is neki, de valamiért nem akarja hogy találkozzunk... miért nem?? először azt mondta, hogy az apja meg a nővére miatt.. utána meg azt, hogy az ott lévő közösség (osztálytársak, szomszédok) miatt.. most meg nem akarja elmondani....... miért nem akar találkozni?? :(2015. okt. 10. 06:51
1/4 anonim válasza:
Egy pillanatra alljunk meg. Hogy erted azt h "tetszene neked meg te is neki"? Meg nem talalkoztatok soha?? Ezt nem ertem.
Ha ez nem igy van, ahogy az elobb leirtam, lehet, hogy van valami baj. Fel valamitol. Kerdezd ki h mi a baja. Ha elmondha, tudjatok orvosolni. Ha nem, akkor nehez ugy lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
ez a baj hogy nem mondja meg mi van.. amúgy igen.. szeretjük egymást személyiségre és külsőre is (skype), és találkozni akartunk egy ideje mert na, de ő ezt vissza vonta, és amint felhozom ezt, azonnal szinte megőrül..
2015. okt. 10. 07:07
3/4 anonim válasza:
Valami olyan tulajodnságod van, ami zavarja: esetleg nem magyar vagy, vagy a szülök/környezet szerint túl fiatal egy kapcsolathoz, tetolvát/piercinges vagy, stb.
Vagy egyszerüen csak agyonijesztgették a netes ismeretségek kockázataival.
4/4 A kérdező kommentje:
ezek egyike sem igaz. hónapok óta együtt vagyunk, tegnap volt az 5. hónapordulónk.. és nincs semmi ilyesmi dolog sem.. :/
2015. okt. 10. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!