Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan gáz és ribis dolog lenne végigmenni egy pasi társaság összes tagján?
Lehet, hogy kicsit provokatív a kérdésem, de full őszinte...
Szóval egy 5fős társaságra gondolok, az összes olyan hogy az agyamat eldobom és beindul nálam a 'r.ibanc-üzemmód'. Az egyikőjüket ismerem régebb óta, Ő általa ismertem meg a többi pasit is. (Amúgy mindegyik idősebb nálam 7-8 évvel)
Sokat járok el velük szórakozni, általában úgy hogy ők 5en pasik, és én, tehát ilyenkoe abszolut a középpontban vagyok, kb. körülugrálnak , ami azért tetszik. :) Ilyenkor, vagy négyszemközt kapok is "ajánlatokat", eddig még egyikkel sem éltem, de hát elég nehéz visszafogni magam, szóval néha történnek dolgok. (Nem aktusra gondolok)
És elgondolkodtam azon, hogy mivel teljesen független vagyok, nem vágyom szerelemre, csak szenvedélyes éjszakákra, belemehetnék egy kis kalandba néhányukkal. (Vagy akár az összessel). Ebbe beavattam a legjobb barátnőmet, aki viszont kiakadt, hogy ez milyen már..
Ti mit gondoltok? Ez "bűn" lenne vagy egyszer élünk?
17L
Áhhhh nem ribis hooool?
De minek erdekel a mi velemenyunk? Ugy is megb aszatod magad
Ugy jarsz mint Eric Cartman anyja... Nem tudod ki a gyerek apja
Garrison bácsi?
Folyoviz törzsfőnök?
Vagy a denveri musztángok bajnok csapata?
Persze, az, de mindenki ezt tenné, ha most felsorakoztatnának eléjük fullos pasikat vagy lányokat. Te életed. Ezt nem úgy írom, mint ha ezzel elrontanád, hanem úgy, hogy ha adódik rá lehetőség és te élni akarsz vele akkor tedd meg. Semmi nem fog megváltozni emiatt.
Igazad van, egyszer élünk. Nem valószínű, hogy sokszor lesz még ilyen lehetőség az életedben.
Amúgy meg biztos, hogy nem csak viccelődnek veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!