Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy fiú mindig egy másik sráccal lóg?
Van egy fiú a suliba aki tetszik, de igazából abban sem vagyok biztos hogy nem meleg. Mindig egyetlen egy sráccal lóg. Soha nem beszélget másokkal. Tényleg csak együtt látni őket. Kb. még wc-re is együtt járnak mint a lányok.
Lehetséges hogy csak szimplán legjobb barátok? Vagy ez már nem normális? Nem is tudom hogyan kerülhetnék a fiú közelébe mert tényleg mindig együtt vannak.
18/L
Én nem vagyok meleg de mintha engem meg a legjobb barátomat írtad volna le :D
Szimplán csak jó haverok vagyunk,mindent meg beszélünk és egyikőnk sem meleg csak jól meg vagyunk egész nap,mintha tesók lennénk.
Utolsó szerintem ne magadból indulj ki...
jah jogy nincs legjobb barátod? Az szar ügy.Amúgy a kérdezőnek meg attól hogy mkndenhova együtt mennek attól ne félj.Oda mész meg mondod hogy "xy" beszélhetnénk?Akkor a haverja úgy is el megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!