Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna, ha a barátnöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a barátnötök egy másik sráccal találkozgatna?

Figyelt kérdés

2 éve van párkapcsolatom. Pàr hete véletlenül összefutottam egy ismeretlen sràccal, és annyira jól elbeszélgettünk/hülyéskedtünk, hogy arra jutottunk, ezt meg kell ismételni.

Tudja, hogy van barátom, megmondtam még akkor.

Azóta egy találkozót lemondtam, de újat kért.

A barátom is tudja, van ez a srác, és hogy néha SMS-ezünk, nem szeretné, ha találkoznánk, mert féltékeny. Szerintem meg jogom van találkozni vele, hisz nem akarok töle semmit.

Én:21L, srác:24F, párom:28F

2015. nov. 5. 08:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nekem bökné a csőrömet, de nem nagyon mutatnám ki.
2015. nov. 5. 09:18
 2/17 anonim ***** válasza:
77%

Miért akarsz vele találkozni?

1. a barátodat, aki fontos neked (?) zavarja

2. nem akarsz tőle semmit, de ő nyilvánvalóan igen

Jogod van vele találkozni? Az igen! Tisztában vagy vele, hogy párkapcsolatban élsz, ahol kötelességed is van, nem csak jogod? Kötelességed törődni azzal, hogy megbántod a társad! Egy pasival akarsz találkozgatni, akivel jól érzed magad, miközben van valakit, akit ez sért. Nem mondom, nem kicsit szarsz a fejére! Jogod lesz egyedül is maradni a végén! N31

2015. nov. 5. 09:22
 3/17 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem meg semmibe veszed a párod érzéseit! Majd remélem ha ő megy csajozni, neked sem lesz baj! Te is tudod, hogy ebből a nagyon jó hirtelen fellángolt barátságból más is kialakulhat, akkor is ha tagadod! Olvasd vissza amit írtál milyen lelkes lettél egy másik srác iránt akitöl nem akarsz semmit de találkoznotok kell! Tényleg semmit nem akarsz tőle...
2015. nov. 5. 09:24
 4/17 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, ha a pàrom más lànyokkal találkozik, szokott rendszeresen, meg exekkel is. És tènyleg semmit nem akarok a sràctól
2015. nov. 5. 09:32
 5/17 anonim ***** válasza:
41%
Nekem nőként van férfi barátom. 10 éve. A különbség annyi, hogy a férjem ezzel tisztában van, ismerik és kedvelik egymást, és nem csak kettesben, de hármasban, négyesben is szoktunk találkozni. A férjem és a legjobb barátom is intelligens emberek, tudják kezelni a helyzetet, nincs feszültség egyáltalán. És a férfi barátom tiszteletben is tartja, hogy van társam, csak beszélgetünk, teázunk, sétálunk, az élet nagy dolgairól beszélgetünk, hiszen már ezer éve ismerjük egymást. Amit te mesélsz, az pasizás egy kapcsolat mellett. Nem tiszteled a társad, nem tiszteled a másik srácot sem, és magad sem annyira, hogy tiszta lapokkal játssz. Miért nem találkoztok hármasban? Vagy négyesben? Ha tényleg nem akarsz tőle semmit, és ő sem tőled, csak barátkoztok, akkor ez jó megoldás, nem? Ha nem akarod, akkor legalább légy őszinte saját magadhoz, hogy miért is nem? Tönkre is teheted a kapcsolatod, ha nem veszed komolyan a helyzetet! Ez nem játék, és nem lehet csak úgy lazán csinálni, nagyon meg kell fontolni, mert elveszítheted, ami igazán fontos (fontos?).
2015. nov. 5. 09:33
 6/17 anonim ***** válasza:
65%
De ha ő exezik, azt négyszemközt teszik? Mert akkor nem értem a pasid sem, hogy miért féltékeny. De ettől függetlenül jól írta az előző, az pasizás amit te akarsz semmint barátkozás. Nekünk kívülállóknak így jön le.
2015. nov. 5. 09:36
 7/17 anonim ***** válasza:
31%
Persze, jogod az van foleg kirugott csaj lenni. Legalabb is azt tennem veled, ha ennyire tojnal a fejemre.
2015. nov. 5. 09:49
 8/17 anonim ***** válasza:

Alapvetően más az a helyzet, amikor egy már kialakult kapcsolatot ápolunk, vagy új emberekkel ismerkedünk. Nem azt mondom, hogy nem létezik olyan helyzet, hogy megismerkedem valakivel és szeretném vele tartani a kapcsolatot, de azért ez mindig necces... Én nőként bele sem vágnék ilyenbe!

A már meglévő barátok, vagy akár exek azért más tészta, mert ott már bizonyított tény, hogy nincs egymáshoz közünk, nem akarunk egymástól semmit. De egy új ismerkedésnél mindig ott bujkál a kisördög, és ennek nem tenném ki a páromat!

2015. nov. 5. 10:01
 9/17 anonim ***** válasza:
Most féltékenyé akarod tenni a a párod? Vagy mit szeretnél végülis? Mert a srác nem véletlen akar veled találkozni,de gondolom ezzel Te is tisztában vagy nem?!
2015. nov. 5. 10:06
 10/17 anonim ***** válasza:
94%

9-es vagyok...

Aztán pár nap múlva meg jön a kérdés,véletlen megcsaltam a párom nem akartam,elmondjam neki stb..stb...

2015. nov. 5. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!