Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a barátnötök egy másik sráccal találkozgatna?
2 éve van párkapcsolatom. Pàr hete véletlenül összefutottam egy ismeretlen sràccal, és annyira jól elbeszélgettünk/hülyéskedtünk, hogy arra jutottunk, ezt meg kell ismételni.
Tudja, hogy van barátom, megmondtam még akkor.
Azóta egy találkozót lemondtam, de újat kért.
A barátom is tudja, van ez a srác, és hogy néha SMS-ezünk, nem szeretné, ha találkoznánk, mert féltékeny. Szerintem meg jogom van találkozni vele, hisz nem akarok töle semmit.
Én:21L, srác:24F, párom:28F
Miért akarsz vele találkozni?
1. a barátodat, aki fontos neked (?) zavarja
2. nem akarsz tőle semmit, de ő nyilvánvalóan igen
Jogod van vele találkozni? Az igen! Tisztában vagy vele, hogy párkapcsolatban élsz, ahol kötelességed is van, nem csak jogod? Kötelességed törődni azzal, hogy megbántod a társad! Egy pasival akarsz találkozgatni, akivel jól érzed magad, miközben van valakit, akit ez sért. Nem mondom, nem kicsit szarsz a fejére! Jogod lesz egyedül is maradni a végén! N31
Alapvetően más az a helyzet, amikor egy már kialakult kapcsolatot ápolunk, vagy új emberekkel ismerkedünk. Nem azt mondom, hogy nem létezik olyan helyzet, hogy megismerkedem valakivel és szeretném vele tartani a kapcsolatot, de azért ez mindig necces... Én nőként bele sem vágnék ilyenbe!
A már meglévő barátok, vagy akár exek azért más tészta, mert ott már bizonyított tény, hogy nincs egymáshoz közünk, nem akarunk egymástól semmit. De egy új ismerkedésnél mindig ott bujkál a kisördög, és ennek nem tenném ki a páromat!
9-es vagyok...
Aztán pár nap múlva meg jön a kérdés,véletlen megcsaltam a párom nem akartam,elmondjam neki stb..stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!