Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a barátnötök egy másik sráccal találkozgatna?
Figyelt kérdés
2 éve van párkapcsolatom. Pàr hete véletlenül összefutottam egy ismeretlen sràccal, és annyira jól elbeszélgettünk/hülyéskedtünk, hogy arra jutottunk, ezt meg kell ismételni.
Tudja, hogy van barátom, megmondtam még akkor.
Azóta egy találkozót lemondtam, de újat kért.
A barátom is tudja, van ez a srác, és hogy néha SMS-ezünk, nem szeretné, ha találkoznánk, mert féltékeny. Szerintem meg jogom van találkozni vele, hisz nem akarok töle semmit.
Én:21L, srác:24F, párom:28F
2015. nov. 5. 08:58
11/17 anonim válasza:
Te is tudod remélem, hogy megdugni akar... sőt, talán azért akarsz talizni vele, akár elismered, akár nem.
Én dobnálak, de mint a huzat!
12/17 anonim válasza:
A srác rád hajt, és pont ez miatt fog a barátoddal a kapcsolatod szétmenni. Aztán össze fogtok jönni ezzel a sráccal. Látom a jövőt. Ja nem, csak már volt 1-2 ilyen eset, ami megesett. :P
13/17 anonim válasza:
12# nagyon igaza van így vagyok én már 3 éve együtt a párommal!;)
14/17 anonim válasza:
13-as, Gondolom azzal is tisztaban vagy, hogy igy is fog teged elhagyni?
15/17 anonim válasza:
nem mutatnám ki, nem kémkednék, de igen is zavarna a dolog! persze azért mindig rákérdeznék, hogy meséljen egy kicsit a srácról, miről beszélgettek stb...
16/17 anonim válasza:
14es persze azért házasodunk össze 2 hét múlva.. :)
17/17 anonim válasza:
tipikus nem akarok tőle semmit duma. ha igaz lenne ide nem írtál volna. a kérdésre a válasz: igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!