Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egy másik fiú lakásán volt, állítólag a tananyagot magyarázta neki?!
1.5 éve vagyunk együtt.
Távkapcsolatban éltünk, mivel én külföldön tartózkodtam,de amikor időm engedte mindig hazajártam hozzá és ő i volt kint nálam 2 hetet. Nyáron úgy döntöttem hazajövök, hogy vele legyek.
A történet legfontosabb része, hogy mindig attól félt, hogy megcsalom. A volt barátnőm, aki már szintén több éves kapcsolatban él folyamatosan bekevert nekünk. Soha sem válaszoltam neki.
Egyszer a barátnőmmel összevesztünk, mivel folyamatosan azt akarta, hogy vele legyek és az este egyik barátomat akartam meglátogatni, mivel előtte mindig vele töltöttem a napjaimat. A volt barátnőm felhívott, mivel eljött oda ahol laktam, arra a helyiségre és találkoztunk.
Elcsattant egy csók. Hülyének fogtok nézni, de nem tudom miért. Nem is volt jó, rögtön egy lelkiismeret furdalás fogott el.
Bevallottam a barátnőmnek egy kis idő múlva. Nagyon szeretem, próbáltam visszahódítani és úgy éreztem sikerült. Azt mondta megbocsájt. Egyetemre iratkozott és összeköltöztünk, mivel abban a városban nekem is sikerült munkát találnom.
Volt egy kemény hete, amikor nagyon sokat dolgozott. Vártam haza, volt mikor elmentem elébe. Amikor hazajött mással chatelt. Elmondta h megismert valakit, meg hogy annak van barátnője. Egyik csoporttársa. Kérdeztem, h szeret-e azt mondta már nem szerelemmel. Utána másnap az ajtó előtt sírt, hogy nem érdemel meg engem.
Volt egy gólyabuli ahol nagyon berúgott, én vittem haza. Másnap kapott egy ismeretlentől üzenetet, amiben megkérdezték, h kipihente e magát.
Elkezdtem kérdezősködni a barátnőit és az egyik azt mondta flörtöl a fickóval, meg hogy volt a lakásán és úgy volt, hogy ott alszik majd.
Mikor ezt megtudtam elmondtam neki. Azt mondta, hogy el akar menni, neki itt nem jó meg hogy igen megakarta csókolni a fickót, hogy átérezzem én is a dolgokat.
Kitörölt minden beszélgetést. Még a fickónak a nevét is kicserélte a telefonban.
Rá pár napra azt mondta szeret és nem akar elveszíteni. Nem tudja mi volt benne, meg hogy a fickónak nem állnak jól a szemei, nem is jönne össze egy bandzsallal.
Most azt mondta szeret nem akar elveszíteni és ha el is hagyom mindig én leszek a szerelme.
Én nem hiszem el, hogy nem történt semmi, pedig sírva mondta, hogy ő nem olyan, hogy megcsaljon.
Tudom, hogy én csesztem el, de mondtam neki, hogy ha nem tud megbocsájtani inkább hagyjon el, megértem.
Építő jellegű válaszokat kérek szépen! Köszönöm!
szeret téged, csak annyira zavarja, hogy ezt tetted, hogy vissza akarja adni azt a szar érzést.
Ugyanebben a cipőben járok.
20L
Köszönöm a válaszokat.
Második megindokolnád, hogy miért gondolod így? Sír minden nap, hogy nem akar elveszíteni és egyébként én okolom magam, mert én rontottam el...
Nem vágyok más után. Mindent igyekeztem megtenni érte. Amiben tudtam a kedvében jártam. Köszönöm, az a helyzet, hogy teljesen egyetértek.
Csak nem értem mi változott meg benne pár nap alatt. Lefeküdtünk minden olyan volt. Szerinte még jobb. Ezért vagyok tanácstalan.
Az a legnagyobb baj, hogy nem lehet ezt így eldönteni, mert nem láthatunk bele a lány fejébe.
A nagy kérdés, hogy a közted és a volt barátnőd között történtek voltak-e rá ilyen hatással. Tehát hogy annyira megviselte-e az a csók, hogy megalázva, becsapva érezte magát, amit nem tudott feldolgozni, ez vitte rá, hogy úgymond "bosszúból" megpróbálja ezt neked valahogy visszaadni és aztán rájött, hogy mégsem tudja megtenni, ez nagyon rossz ötlet? Vagy esetleg valóban vonzódik a sráchoz, csak még nem meri, vagy nem akarja feladni a veled való biztos kapcsolatot egy bizonytalanért és ezért próbálja meg kimagyarázni?
A viselkedéséből és inkább az első verzióra tippelek, de ezt nektek kell tisztáznotok.
Ha együtt akartok maradni, muszáj valahogy feldolgoznia a történteket.
El se tudod képzelni mekkora sebet ejtettél rajta. Ide nem elég a bocsánatkérés meg az összeköltözés. Az én barátom mással, de nagyon megbántott, nem is tudta mennyire, amíg hónapokkal késôbb a padlóra nem estem sírva. Teljesen egyértelmû, hogy bosszút akar állni, és azt akarja, hogy téged is átjárjon a fájdalom. Ettôl függetlenül meg kell vele beszélned, hogy nem ez a megoldás. Picit érezd át, hogy neki hiába nem jelentett semmit az a csók, neki rengeteget és ennek fényében beszéld meg vele, hogy a kapcsol
kapcsolatitok ezen szakaszát együtt kell lezárnitok.
Igen, ezek a gondolatok nekem is megfordulta a fejemben. Ilyen jellegű válaszokra számítottam, köszönöm.
Nem tudom. Beszéltem vele, hogy mondja el őszintén, ha tetszik neki a fiú. Nem avatkozom bele, megértem. Azt mondta nem, de jó volt vele beszélgetni és fizikálisan nem vonzotta, inkább lelkileg.
Sajnáltam, hogy már bennem nem bízott annyira, hogy elmondja a bajait. Régen rossz, ha már egy másik fiúval osztja meg ezeket.
Úgy érzem őszinte és szeret, de valami ott belül a legmélyén motoszkál bennem és úgy érzem nem tiszta a kép, még nem tudok mindent...
Beszéltem vele ma. Azt mondta engedett egy pillanatig a csábításnak de olyan gyorsan rá is döbbent, hogy én vagyok az akit szeret és amikor megcsókolt újból érezte, meg amikor velem volt.
Meg azt mondta, hogy amikor haza ért a fickótól sírt, mert még előtte sosem hazudott nekem.
Nem értem, kicsit zavaros elme. Szerelmes vagyok belé és ő is azt állítja, hogy az, de kérdem én:
- Lehet olyat, hogy egyik nap elmúlik a másik nap visszatér a szerelem?
teljesen kizárt, ilyen a világon nincs!
Valószínűleg bizonytalan, szerintem rendes srác vagy, és ezt ő is tudja, jól is érezheti magát veled, vagy még szeret is valamennyire, és ez láncolja hozzád, viszont szerintem már kifelé kacsingat ezért "múlik el". Még nincs kész lelkiekben, hogy elhagyjon, erre meg kell érni, de szerintem hamarosan meg fog ez érni :( Sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!