Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm egy másik fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AnonymBR kérdése:

A barátnőm egy másik fiú lakásán volt, állítólag a tananyagot magyarázta neki?!

Figyelt kérdés

1.5 éve vagyunk együtt.

Távkapcsolatban éltünk, mivel én külföldön tartózkodtam,de amikor időm engedte mindig hazajártam hozzá és ő i volt kint nálam 2 hetet. Nyáron úgy döntöttem hazajövök, hogy vele legyek.

A történet legfontosabb része, hogy mindig attól félt, hogy megcsalom. A volt barátnőm, aki már szintén több éves kapcsolatban él folyamatosan bekevert nekünk. Soha sem válaszoltam neki.

Egyszer a barátnőmmel összevesztünk, mivel folyamatosan azt akarta, hogy vele legyek és az este egyik barátomat akartam meglátogatni, mivel előtte mindig vele töltöttem a napjaimat. A volt barátnőm felhívott, mivel eljött oda ahol laktam, arra a helyiségre és találkoztunk.

Elcsattant egy csók. Hülyének fogtok nézni, de nem tudom miért. Nem is volt jó, rögtön egy lelkiismeret furdalás fogott el.

Bevallottam a barátnőmnek egy kis idő múlva. Nagyon szeretem, próbáltam visszahódítani és úgy éreztem sikerült. Azt mondta megbocsájt. Egyetemre iratkozott és összeköltöztünk, mivel abban a városban nekem is sikerült munkát találnom.

Volt egy kemény hete, amikor nagyon sokat dolgozott. Vártam haza, volt mikor elmentem elébe. Amikor hazajött mással chatelt. Elmondta h megismert valakit, meg hogy annak van barátnője. Egyik csoporttársa. Kérdeztem, h szeret-e azt mondta már nem szerelemmel. Utána másnap az ajtó előtt sírt, hogy nem érdemel meg engem.

Volt egy gólyabuli ahol nagyon berúgott, én vittem haza. Másnap kapott egy ismeretlentől üzenetet, amiben megkérdezték, h kipihente e magát.

Elkezdtem kérdezősködni a barátnőit és az egyik azt mondta flörtöl a fickóval, meg hogy volt a lakásán és úgy volt, hogy ott alszik majd.

Mikor ezt megtudtam elmondtam neki. Azt mondta, hogy el akar menni, neki itt nem jó meg hogy igen megakarta csókolni a fickót, hogy átérezzem én is a dolgokat.

Kitörölt minden beszélgetést. Még a fickónak a nevét is kicserélte a telefonban.

Rá pár napra azt mondta szeret és nem akar elveszíteni. Nem tudja mi volt benne, meg hogy a fickónak nem állnak jól a szemei, nem is jönne össze egy bandzsallal.

Most azt mondta szeret nem akar elveszíteni és ha el is hagyom mindig én leszek a szerelme.

Én nem hiszem el, hogy nem történt semmi, pedig sírva mondta, hogy ő nem olyan, hogy megcsaljon.

Tudom, hogy én csesztem el, de mondtam neki, hogy ha nem tud megbocsájtani inkább hagyjon el, megértem.

Építő jellegű válaszokat kérek szépen! Köszönöm!

2015. szept. 23. 10:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki! Csak ürügynek hozta fel, hogy te megcsókoltál egy másik nőt! Ha ez nem lett volna, kitalál mást, és félre fog k*rni. Ez olyan biztos, mint a halál! Ja, és persze te leszel a hibás akkor is. Zavard el, keress olyan lányt, aki nem félrek*ró típus!

És persze ne csókolgass többé harmadik felet, nem szép dolog.

2015. szept. 23. 22:12
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Én is sajnálom. Habár ugyanezek a leírt mondatok (még ha nem is pont így) keringenek a fejemben mégis ott van valami, ami visszatart. Talán egy kis reménysugár. Viszont én is úgy érzem, hogy ha ismét megpróbáljuk, előbb utóbb,ahogy az előttem szóló is említette, meg fog érni a dolog.

A csoporttársai, akár lányok, akár fiúk szinte mindegyikük csak a dugásról,meg a farkakról beszél és egy ilyen közegben mit vár az ember,mégha tudom is milyen. Mindegy, köszönöm a válaszokat, sokat merítettem belőlük.

2015. szept. 24. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!