Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rég megismerkedtem egy sráccal akinek barátnője van és vele él. De ő azt mondja nem jó vele és egy másik lányt akar. Megprobaljam vele?
felejtsd el őt!
200 km? te hiszel még a mesékben?
Mond nincsenek szabad pasik a kornyekeden?
Belefer ez az erkolcsi ertekrendedbe?
Hogy tanacsot is adjak ha ujra keres akkor ird meg neki, hogy " szivesen folytatod az ismerkedest ha szabad lesz, addig hanyagoljon".
Ha annyira fos, miért nem, szakít? Miért a Te válladon akar kijönni belőle?
Sztem úgy tisztességes, ha előbb szakít.
A korulmenyek a Te szempontodbol teljessen erdektelenek.
Neked kell eldontened, hogy mit szeretnel. Egy kapcsolatban levo ferfival kavarni, vallani az ezzel jaro problemakat, vagy keresni fuggetlen ferfit.
nem tudom annyira nem vagyok tapasztalt - akkor elfogadsz nehany tanacsot egy 'oreg' rokatol?
Ha a fiuval lesz valami, amig o a masik lannyal el, az megcsalasnak fog szamitani. Te belemennel abba, hogy a srac veled csalja meg a mostani baratnojet? (attol fuggetlenul hogy allitasa szerint mar nem jo vele).
Ha ezt megteszed, nem fogsz tudni nyugodtan aludni, mert ha osszejossz a fiuval es mar nem leszel neki erdekes teged is siman meg fog csalni egy masik lannyal. Ez mar lehetne egy kizaro ok.
A FB chat meg a hivogatasok masodrenduek a szemelyes talalkozasnal, ami nehez lesz a 200 km miatt. Ha nem latod csak neha hallod meg olvasod, egy teljesen mas kepet fogsz rola a fejedben osszeallitani, mintha ott allna elotted es a szemebe neznel. Hidd el, hosszutavon ezt nem lehet uzni. Vagy kozelebb koltoztok vagy osszekoltoztok, vagy sok kinlodas utan bucsut vesztek. Nem lehet egy sarjado kapcsolatot 200 km-rol ontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!