Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor illik tisztázni, hogy mit is akar a másik?
Szerintem már rögtön az elején illik tisztázni, főleg azért is, mert ha az egyik beleéli magát, a másik viszont nem akar semmit, akkor ott nagy pofára esés is lehet, ne raboljuk a másik idejét és ne ringassuk álmokba, esetleg kétségekbe a másikat!
Nyíltan szerintem bármikor kérdezz rá. :)
Számomra a "sztenderd" az, hogy ismerkedünk, randizunk, és úgyis menet közben derül ki, hogy mennyire illünk össze. Tehát "bármi lehet" alapon vágok bele, de a randizás még nem jelent kötelezettséget, hiszen ilyenkor még nem tudom eldönteni, hogy el tudok-e képzelni komoly kapcsolatot a másikkal! Amolyan "komoly kapcsolat, HA minden jól alakul" alapon vágok bele az ismerkedésekbe.
Tisztázni szerintem csak akkor érdemes, ha ettől eltérőek az elképzelések, pl. az egyik fél csak laza kapcsolatban, vagy alkalmi kalandban gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!