Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit irjak vissza?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki már 7 hónapja teccik nekem. Régen egy oviba jártunk. De nem hiszem hogy emlékszik rám pontosan. De már néhány alkalommal láttam és Facebookon is ismerősöm. Multkor ráírtam és dumálgattunk. Első napon nem nagyon adott hosszú választ. Második napon nagyon hosszan dumáltunk. A harmadik napon ilyen is es olyan módon is beszélgettünk. Tegat hosszan és röviden is. De aztán azt írta hogy ez volt a negyvenedik kerdes es h nem zavarom vagy ilyesmi de gondolta megszamolja es h nyugodtan kerdezzem. Igaz én kérdeztem nagy részt de ezt most h értsem es mit irjak vissza. Sos segítség kell.2015. nov. 19. 15:22
2/5 A kérdező kommentje:
Es mit irjak erre vissza szted?
2015. nov. 19. 15:47
3/5 A kérdező kommentje:
Ja és 16/L
2015. nov. 19. 15:59
4/5 anonim válasza:
Hát nem tudom,nem úgy tűnik mint aki nagyon érdeklődne. Ő kérdezgetett tőled vagy írt már rád?
Ui.: Nem "teccik" hanem "tetszik",csak mert látom nem értetted az első válaszoló iróniáját:"D
5/5 A kérdező kommentje:
néhány kérdése volt csak
2015. nov. 21. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!