Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni leszbikus, biszexuális lányokkal? 16/L
Figyelt kérdés
Szórakozóhelyek kilőve,közelemben sajnos nincs :D2015. okt. 31. 17:53
11/33 anonim válasza:
Ha szeretnél nekem is írhatsz
17/l
13/33 anonim válasza:
Szerintem itt tudsz a leginkább:) Ha gondolod írj nyugodtan, de csak szólok hogy a beszélgetés további részét csak facebookon folytatom bárkivel is, el akarom kerülni a fake embereket..:) 18/L
14/33 anonim válasza:
Azt hiszem nekem is megérné egy ilyen kérdést kiírnom :D 17/f
15/33 anonim válasza:
Ne egymast nyaljatok,inkabb a fakkomat szopjatok:D
16/33 anonim válasza:
Ha szeretnél nekem írhatsz és ismerkedhetünk
17/l
17/33 anonim válasza:
Ha esetleg gondolod, szívesen beszélgetek veled. :) (de én is szeretnék átmenni facebookra, szintén a sok fake miatt)
15/l/bp
18/33 anonim válasza:
15-16 évesen miért döntöttetek a lezbikusság/biszexualitás mellett?
19/33 A kérdező kommentje:
ez nem döntés kérdése.
2016. jan. 1. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!