Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 vagyok és azt érzem a lányokkal jobb egy párkapcsolat, mit tegyek?
Nos, én is a lányokkal való párkapcsolat híve vagyok :')
Szóval ezzel semmi gond ;)
(Nem tűntetted fel hogy te lány vagy)
Akkor nyiss feléjük. Nem hinném, hogy ebben bármi probléma lenne, hiszen nem a társadalom éli a te magánéletedet, így beleszólásuk sincs abba, hogy te kivel érezheted jól magadat. Azzal legyél, akivel jól együtt lenni, nemtől, kortól függetlenül. Hogyha nyitsz, meg fogod találni, hogy számodra mi az ideális, és szerintem, még ha homofób környezetben is élsz, akkor is el kell fogadnod önmagadat. Mert NEM benned van a hiba. :)
Szerintem szép az élet LMBTQ+ tagként is, és úgy gondolok, ők, mi sokkal szélesebbre tágítottuk a látókörünket és sokkal elfogadóbbak vagyunk másokkal szemben. Legalább is szerintem.
Szóval, én azon a véleményen vagyok, hogy semmiképpen ne ócsárold magadat, hanem szeresd meg, fogadd el ezt! Még ha "csak" biszex is vagy, ha meg leszbikus, pláne. (Nem tudom, nem írtad le, pontosan hogyan is érted ezt) Én nem cserélném le ezt a "heteroságra". :)
15/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!