Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék - társkeresőkön kívül - olyan leszbikus/biszexuális/pánszexuális fiatal lányokkal ismerkedni akik komoly (abb) kapcsolatra is vevőek akár?
Kérdés!
Mikor jottelra arra hogy szereted a salyat nemedet is?
(Sajnalom a foldet hogy az ellet rajta milyen sza*almas,mivel azt kerded hogy hol beszelhetnel lesz*ikkel! Most komolyan? A masik pedig 16 eves! Te jo ISTEN! Meg ellottetek az elet es ti csak mas lesz*ikus pi**alyat nyaloga*atok! Hova let a szegyenerzet*? Hova lett az erkolcs? Huuuuuu! B*kker! Mindig fel huzom maggam ilyesmi hallatan,de most olyat teszek amit egy Les*bikusnak-Bu*inak(azokat meg jobban ut*lom) csinaltam! Tanacsot addok! Probalyatok egyszer-egyszer leulni valahova es kezdjetek gondolkodni az ellet szuleteserol,a tortenelem nagy embereirol,szuleitekrol es legfokepp magatokrol! Ha az en lanyaim lennetek nagyon csalodot lennek es megtort,de kerdem en az ellet nem szebb ha a magga regyen forogna,hanem lenne szemet a foldon,ha nem oldokolnenk egymast,ha nem lennenek melleg emberek?! Tegyetek jobba a velagot leggalabb ti ketten! Mutasatok meg a vilagnak hogy ti ide tartoztok! Tudom azt is hogy avval a legkonyeb vedekezni hogy 1 fecske nem csinal tavaszt,de en erre mindig azt mondom hogy igazad van 1 fecske nem csinal tavaszt de egy ember mar jart a holdon es a tobbi kovette!
Ennyit szerettem volna mondani!
Ez így van. Én is csak most láttam meg azt a választ, és néztem egy sort. De hát mindenki tudja, hogy vannak ilyen emberek is. :D Persze nem azért mondtam, hogy ne oszd meg a véleményedet. :)
Amúgy meg: Úgy bírom, hogy az ilyen emberek azt hiszik, hogy most ettől kevesebbnek fogjuk érezni magunkat. Mert amúgy rohadtul nem. Sőt remélem egyszer úgy hozza az élet, hogy előtte fogom megcsókolni a csodálatos barátnőmet, hadd főjön a feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!