Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nem bulizós az hol ismerke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem bulizós az hol ismerkedjen?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Soha nem volt még barátnőm. Bulizni nem járok, szemtől szembe meg eléggé csendes vagyok, az önbizalom hiánya miatt. Hol tudnék ismerkedni? iskola is ki van zárva mert ott csináltam 1-2 hülyeséget és a lányok ott szóba se állnának velem.
2015. okt. 27. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szórakozóhelynek mondható egy diszkó vagy ilyesmi, na de ott a városi felkapott kocsmák amikben ugyan úgy hemzsegnek a lányok, és általában sokkal visszafogottabbak
2015. okt. 27. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Első,és pl kocsmákban vagy ilyen hasonló felkapott helyeken mekkora eséllyel fordul elő hogy rndm lányok odajönnek hozzád? Mert ha valaki jól néz ki de önbizalom hiányos,az nehezen fog kezdeményezni, viszont ha külsőre vonzó akkor odajönnek nem?
2015. okt. 27. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

én nem arra értettem hogy odamennek hozzá

először kell neki egy olyan hely ahol jól érzi magát, szar helyen persze hogy nem mer majd ismerkedni

én a visszafogottabb kocsmákban/pubokban teljesen jól érzem magam és sokkal könnyebben beszélgetek, hát még ha picit elengedem magam és 2-3 sör lemegy

meg kell teremteni a konfortot így az önbizalom picit visszaáramlik az emberbe, saját tapasztalat

2015. okt. 27. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Kocsmákat/pubokat javaslom én is, lemész pár haveroddal és ha te nem is mersz odamenni, biztos van aki igen és ha már benne vagy egy társaságban könnyebb beszélgetni velük.

Másik lehetőség, hogy lemész valamit sportolni.

2015. okt. 28. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!